Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πανικός και… selfies από τους φαν του «Μπρούσκου»

Υστερία από εκατοντάδες πιστούς της σειράς που πήγαν να δουν τα δύο καινούργια επεισόδια στο σινεμά

Υστερία για το «Μπρούσκο»! Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα θα περίμεναν οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 την κοσμοσυρροή που προκλήθηκε στον κινηματογράφο Odeon Star City προχθές το βράδυ. Οι θαυμαστές του σίριαλ σχημάτισαν τεράστια ουρά προκειμένου να κρατήσουν στα χέρια τους το «μαγικό» εισιτήριο που θα τους έβαζε στην αίθουσα μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες, ώστε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν.

Μέσα σε δύο ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο site του ΑΝΤ1 η πρόθεση του καναλιού για μια κινηματογραφική προβολή των νέων επεισοδίων του «Μπρούσκου» με πρωταγωνιστές και κοινό σε μια παρέα, έγιναν πάνω από χίλιες αιτήσεις.

Δύο προβολές

Το κανάλι, προκειμένου να ικανοποιήσει τους χίλιους φανατικούς τηλεθεατές, «έκλεισε» τη μεγαλύτερη αίθουσα του σινεμά στη Συγγρού, όπου έκανε δύο συνεχόμενες προβολές, στις 19.30 και στις 22.30. Και φυσικά έγινε… πανικός! Αγκαλιές, φιλιά, selfies με κινητά και tablets! Ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ελένη Βαΐτσου, ο Κούλης Νικολάου, ο Νίκος Βερλέκης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Αντώνης Καρυστινός, η Μαρία Ιωάννου, ο Κρίστοφερ Γεωργίου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δέχτηκαν τη λατρεία των νεαρών fans τους, αλλά και ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών, με τη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη να προσπαθεί να τους βάλει όλους σε τάξη.

Προχθές το μεσημέρι πάντως οι συντελεστές της σειράς μαζί με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους του Τύπου στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Χαλάνδρι, προκειμένου να παρακολουθήσουν σε μια πριβέ προβολή τον νέο κύκλο επεισοδίων. Παρόντες ήταν οι πρωταγωνιστές, εκτός του Αποστόλη Τότσικα που βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους και της Εβελίνας Παπούλια που είχε πρόβες στο θέατρο.

Σπεσιαλιτέ

Από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα της εκδήλωσης, η έμπνευση της Αργυρώς να φτιάξει μια σπεσιαλιτέ από την κρητική και την κυπριακή κουζίνα, κατσικάκι με μπρούσκο, σκιουφιχτά μακαρούνια, χαλούμι και στακοβούτυρο. Με το που έβγαλε το ιδιαίτερο πιάτο, η μαγείρισσα κάλεσε τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου να δοκιμάσει την πρώτη μπουκιά, αλλά εκείνος με τη σειρά του φώναξε τη μούσα του -και αγαπημένη του- Ελένη Βαΐτσου, την οποία μάλιστα τάισε… στο στόμα λέγοντας «καλώ αυτήν που πεινά συχνά, το φαγανό». Για την ιστορία, όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς έφτασαν στο εστιατόριο απευθείας από το αεροδρόμιο, αφού το πρωί βρίσκονταν στην Κύπρο για γυρίσματα. Να σημειωθεί ότι αύριο στις 21.15 θα προβληθεί από το κανάλι μια τηλεταινία, ενώ τα επεισόδια θα ξεκινήσουν κανονικά από τη Δευτέρα (19.00).

Ο Νίκος Βερλέκης φέρνει πολλές ανατροπές

Ο ΝΙΚΟΣ Βερλέκης θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής. Ο γοητευτικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα του Σήφη (Αποστόλης Τότσικας), τον Παύλο Γιαννακάκη. «Η Βάνα Δημητρίου μου πρότεινε τον ρόλο και αμέσως είπα το “ναι”, επειδή ο ήρωας έχει κάτι από Ζορμπά και Καπετάν Μιχάλη. Τα παίζει όλα για όλα. Τα νέα επεισόδια ξεκινούν με τον Παύλο να βλέπει το οινοποιείο του να καίγεται στην Κρήτη. Τη φωτιά την έχει βάλει ο γιος του, ο Σήφης, και αυτό είναι κάτι που δεν το περιμένει. Μέσα στα πρώτα πέντε επεισόδια το κοινό θα εκπλαγεί από τις εξελίξεις. Η Μελίνα θα απαχθεί από τον Διαμαντή, ο Αχιλλέας θα νομίζει ότι το έκανε ο Σήφης και θα απειλήσει τη ζωή του.

Η Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια) θα γεννήσει χωρίς τον άνδρα της, αφού τον συλλαμβάνουν, ενώ ο Ματθαίος (Κούλης Νικολάου) θα χωρίσει για δεύτερη φορά από την Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου), επειδή πιστεύει ότι ξέρει ποιος δολοφόνησε τους γονείς του και δεν του το λέει. Και φυσικά θα δείτε και εμένα να ερωτεύομαι μια νέα γυναίκα, διότι ο έρωτας δεν έχει ταυτότητα, ούτε ηλικία» λέει ενθουσιασμένος στην «Espresso» ο Βερλέκης.

Από το Πουκέτ στο Παρίσι και μετά ταξίδι στην Αμερική

ΤΟ «ΜΠΡΟΥΣΚΟ», που έχει έτοιμα 35 επεισόδια, ενώ σεναριακά βρίσκεται στο 50ό (!), θα μας ταξιδέψει φέτος σε αρκετές χώρες. Η αρχή γίνεται στο εξωτικό Πουκέτ της Ταϊλάνδης, ενώ τέλος Οκτωβρίου το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου) και Μελίνας (Ελένη Βαΐτσου) θα βρεθεί για γυρίσματα στο Παρίσι. Ο Κουλής Νικολάου μας αποκάλυψε ότι η σειρά θα «πετάξει» και για την Αμερική, αφού τους έχει γίνει πρόταση από τους ομογενείς, ώστε να κάνουν γυρίσματα εκεί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Και αν νομίζετε ότι το να γυρίζουν σκηνές σε ξένες χώρες είναι μόνο ευχάριστο για τους συντελεστές, γελιέστε.

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου εκμυστηρεύτηκαν ότι στο ταξίδι τους προς τα Pi Pi islands, το καράβι τους σκεπαζόταν από κύματα δύο μέτρων κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Το ελληνικό συνεργείο πίστεψε ότι ήρθε το… τέλος! Οι πρωταγωνιστές της σειράς έκαναν γυρίσματα μέσα στους μουσώνες. Ο Γεωργίου έστηνε την κάμερα για λήψη στην παραλία και μέχρι να πει το «πάμε» ο ήλιος είχε χαθεί και άρχιζε η νεροποντή. Το τροπικό κλίμα έκανε τα τερτίπια του, και από τους 40 βαθμούς Κελσίου ξεσπούσε έντονη βροχή, με αποτέλεσμα να βλέπουν τους πιθήκους να χοροπηδάνε και φίδια να βγαίνουν από τη γη. Βέβαια, η Βαΐτσου βρήκε τον τρόπο να χαλαρώνει, με μία ώρα μασάζ, καθημερινά, μετά τα 12ωρα γυρίσματα. Φυσικά ακολούθησαν την ίδια τακτική και οι υπόλοιποι συντελεστές…

Μαρία Ανδρέου
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...