Σάββατο 27/9/2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχτείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο. Τίποτα δεν σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ό,τι υπάρχει δεν σας ικανοποιεί. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό, αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και από καθυστερήσεις. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες, πρωτοποριακές ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και πιο προσεκτικοί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αντιμετωπίστε με τόλμη επαγγελματικά ζητήματα. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση, αν θέλετε να έρθουν τα καλύτερα. Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στις συμφωνίες σας. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεμ θέλετε με τίποτα να πάρει τροπή ερωτική.

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που είστε έτοιμοι να πράξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχτείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σχέδια ή τον οικονομικό τομέα. Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Για να μην τσακώνεστε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να δείτε κάποιες από τις προσδοκίες σας να παίρνουν μορφή θα πρέπει κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ