Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Δευτέρα 29/9/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα…

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό υπολογισμό σας. Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις και την εμφάνισή σας. Ισως εισπράξετε από ένα συνεργάτη σας εκτός από τον δυναμισμό του, και την εχθρότητά του. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούργια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις, αφού με τον δυναμισμό σας θα προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπερνώντας αντιξοότητες. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπως θα έχετε έσοδα, θα έχετε και έξοδα, γι’ αυτό κρατήστε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και μην κάνετε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε. Για να έχετε μια ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο. Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σας σχέδια, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική και να προσαρμοστείτε στα εξωτερικά γεγονότα. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες, αλλά καθοριστικές. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν θα καταφέρετε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο σας, αλλά υπάρχει και αγώνας. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε ό,τι έφυγε από τον έλεγχο ή την επίβλεψή σας. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας, για να μην τις εκμεταλλευτούν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...