Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Μεγάλη απάτη από ντετέκτιβ στην Πάτρα!

Το τρικ με το «σύγχρονο βαλιτσάκι» παρακολουθήσεων και το cd με σουξέ του Κοινούση που πρόδωσε το κόλπο

Η λατρεία του για τον πάλαι ποτέ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου Γιώργο Κοινούση τον έστειλε στον… εισαγγελέα! Ο λόγος για έναν ντετέκτιβ από την Πάτρα, ο οποίος εξαπατούσε τους επώνυμους πελάτες του υποσχόμενος δήθεν «επιστημονικές» παρακολουθήσεις και ακροάσεις, αλλά τους είχε φλομώσει στο ψέμα. Μάλιστα είχε θησαυρίσει από αυτήν τη δραστηριότητα, καθώς καρπώθηκε γύρω στα 85.000 ευρώ πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Το μοιραίο για τον ίδιο λάθος ήταν ένα cd, που υποτίθεται ότι περιείχε τις «καυτές» συνομιλίες επιχειρηματία με τον παράνομο δεσμό του, με τη διαφορά όμως πως ο ψηφιακός δίσκος που έφτασε στα χέρια της συζύγου του περιείχε την επιτυχία του Γ. Κοινούση «Ολοι θα ζήσουμε – τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά»!

Την τραγελαφική υπόθεση αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν η σύζυγος του επιχειρηματία από την Κηφισιά προσκόμισε στα γραφεία της υπηρεσίας το cd με την επιτυχία του Γ. Κοινούση, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι αυτό ήταν το προϊόν των… ακροάσεων και παρακολουθήσεων που έκανε ο γνωστός Πατρινός ντετέκτιβ, που της είχε πάρει χρήματα προκειμένου να πιάσει στα πράσα τον «άπιστο σύζυγο».

Σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκαν από τις έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 56χρονος ντετέκτιβ, μαζί με δύο γυναίκες 46 και 36 ετών αντίστοιχα, είχε ανοίξει γραφεία ιδιωτικών ερευνών σε Πάτρα και Αθήνα, ενώ σε ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσει ανέγραφε ότι είχε εκπαιδευτεί στη… Scotland Yard και υποστήριζε ότι διέθετε παρόμοιο με της ΕΥΠ «βαλιτσάκι», που μπορούσε να «ακούσει» τα πάντα!

Η αρχή του τέλους για τον 56χρονο ήλθε όταν ανέλαβε να διερευνήσει τυχόν εξωσυζυγικές σχέσεις γνωστού εμπόρου ειδών διατροφής από την Πάτρα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κηφισιά. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ταξίδευε συχνά στην ιδιαίτερη πατρίδα του για δουλειές, κυρίως για την αγορά νωπών προϊόντων. Το γεγονός αυτό είχε θορυβήσει την όμορφη σύζυγό του, που της είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά για δήθεν εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, καθώς έτσι «ερμήνευε» εκείνη τα συχνά ταξίδια στη γενέτειρά του.

Ετσι, ανέθεσε την υπόθεση στον… εξπέρ του είδους, τον «μοναδικό στην Ελλάδα με το βαλιτσάκι της ΕΥΠ», όπως αυτοδιαφημιζόταν! Μάλιστα η 46χρονη σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία πλήρωσε προκαταβολικά τον ντετέκτιβ με το… εγγυημένο αποτέλεσμα. Εκείνος της έδωσε τα… πειστήρια, αλλά όταν η 46χρονη έβαλε στο cd player τις «καυτές» συνομιλίες του… άπιστου συζύγου με την ερωμένη, μόνο που δεν σηκώθηκε να χορέψει στο σαλόνι του σπιτιού της, καθώς ο ψηφιακός δίσκος περιείχε τη γνωστή επιτυχία «Ολοι θα ζήσουμε», η οποία ήταν το απόλυτο hit τη δεκαετία του ’70 στις αθηναϊκές πίστες!

Τελικά, ο ντετέκτιβ πιάστηκε στην παγίδα που ο ίδιος έστηνε στους πελάτες του, καθώς φαίνεται πως έγραφε μόνος του διάφορες συνομιλίες σε cd από τις οποίες… δεν έβγαινε άκρη, πλην όμως στην προκειμένη περίπτωση η αντιγραφή δεν έπιασε και ακούστηκε μόνο το… τραγούδι του Κοινούση!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...