Επιβεβαίωση για Λιάτσο – Καρποντίνη

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα και το ρεπορτάζ της «Espresso» επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα και το ρεπορτάζ της «Espresso» επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Με την πρώτη κοινή τους εμφάνιση αλλά και τα τρυφερά τους ενσταντανέ η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος (γιος του γνωστού δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου) «παραδέχτηκαν» πως είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους, που όπως έχουμε ήδη γράψει είναι μαζί τρεις μήνες, ήταν προσκεκλημένοι στο πάρτι γενεθλίων της Σόφης Πασχάλη, το οποίο έγινε στο cafe-bar-restaurant της Μαρίας Μπεκατώρου. Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, που εργάζονται στον ίδιο σταθμό, έφτασαν μαζί και δεν απέφυγαν τους φωτογραφικούς φακούς, που αργότερα τους συνέλαβαν σε τρυφερότητες, αφού αντάλλαζαν καυτά φιλιά και αγκαλιές. Να πούμε πως ο Βασίλης κυνήγησε αρκετά την Ελένη πριν καταλήξουν να γίνουν ζευγάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».