Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πέμπτη 02/10/2014

ΚΡΙΟΣ: Η καλυτέρευση του οικονομικού σας τομέα είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα…

ΚΡΙΟΣ: Η καλυτέρευση του οικονομικού σας τομέα είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις. Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε πρώτα τις εκκρεμότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ότι έχετε τύχη δεν σημαίνει πως πρέπει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, γιατί με αυτόν τον τρόπο υποτιμάτε τις αδυναμίες σας και υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βάσεις που έχετε είναι αρκετά καλές για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, οπότε είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασφαλίστε ό,τι έχετε καταφέρει τόσον καιρό με την αξία σας και με κόπο, γιατί είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για κάποια οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, οπότε μην κλείνεστε στο σπίτι σας και στον στον εαυτό σας. Με εξυπνάδα και χιούμορ μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες. Κάντε τις αγορές σας, αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά θα είστε πιο γοητευτικοί και έτοιμοι για νέες κατακτήσεις. Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, μπορείτε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τις συνέπειες και τις εναλλακτικές.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τον ψυχολογικό σας κόσμο και ρυθμίστε τις υποθέσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε ό,τι χρειάζεται και μην παρασύρεστε συναισθηματικά από εξωτερικές επιρροές. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που σας αφορούν πολύ, αλλά δεν μπορούν πάντα να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Αφού καταπιέζεστε, μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας σε άσκοπες ενέργειες. Δείτε πιο καλοπροαίρετα τα πράγματα, γιατί έχετε ακόμα να κάνετε πολλά και άλλα τόσα για να διαφωνήσετε. Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει αρκετή εύνοια στις σχέσεις σας, ώστε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους στον εργασιακό σας τομέα και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θάρρος και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αρκετές καινοτομίες που θα ξεκαθαρίσουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την πρόοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Στον συγχρονισμό είναι αλήθεια ότι χάνετε, αλλά έχετε καλές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συντονιστείτε για να μην ενεργείτε πρόωρα ή αργά. Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...