Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παρασκευή 03/10/14

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε τον δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, τώρα που…

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε πιο μεθοδικά και ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εσείς το παρασκήνιο, γιατί κάποιοι από τους αντιπάλους σας καραδοκούν. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε τον δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, τώρα που έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η διάθεσή σας δεν θα είναι τόσο ανεβασμένη ώστε να τολμήσετε εξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Βρείτε τρόπους να συμπλεύσετε με το περιβάλλον σας και αποφύγετε διαφωνίες. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρθε η στιγμή να γίνετε πιο ρεαλιστές σε αυτά που ζητάτε στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και σε αυτά που πρέπει να δώσετε κι εσείς. Εχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν.

ΛΕΩΝ: Ισως η αβεβαιότητα γύρω από αυτά που θέλετε να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά απαιτείται να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πρόθυμοι να προσπαθήσετε σοβαρά. Τακτοποιήστε με πιο επιθυμητό τρόπο τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε ότι η ζωή σας είναι ανιαρή, αφού θα σας προσφερθούν αξιόλογες ευκαιρίες, οπότε ξεκολλήστε από ό,τι δεν τραβάει πια. Επιδιώξτε πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδιά σας είναι μεγαλεπήβολα και οι προσδοκίες σας παραμένουν μεγάλες. Ξορκίστε κάθε είδους υπερβολή για να προετοιμαστείτε να τα υλοποιήσετε. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε εκκρεμότητες και βελτιώστε τώρα οικονομικά και σχέσεις. Η μέρα χρησιμεύει στο να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες απαιτήσεις που έρχονται. Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα, αν περιορίσετε το άγχος και τα νεύρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις, κάποιες από τις οποίες μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Νιώστε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας και ανεβείτε οικονομικά. Μην προβείτε σε ξεκινήματα, αν δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανακαλύψετε χρήσιμα πράγματα που θα αφορούν την εργασία, τα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις σας, ενώ το κατασκοπευτικό και επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα μεγαλουργήσει. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην το παρακάνετε με τον έντονο ρομαντισμό και την τάση που έχετε να εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Ισορροπήστε με ορθολογισμό και δράση. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας καλό είναι να συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκτιμήστε τους φίλους και την προσφορά τους προς εσάς, ενώ παράλληλα κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σας. Τα έξοδα σε σχέδια και στόχους δεν θα πάνε χαμένα. Χάνετε τον χρόνο σας ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...