Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο Κέντρο Αθηνών, Βέρτης-Φουρέιρα

Και, ναι, είναι γεγονός. Το Κέντρο Αθηνών είναι έτοιμο να υποδεχτεί έναν μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου…

Και, ναι, είναι γεγονός. Το Κέντρο Αθηνών είναι έτοιμο να υποδεχτεί έναν μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Νίκος Βέρτης, πιο δυναμικός από ποτέ, θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών μέσα στον Οκτώβριο. Η συνεργασία, η οποία έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, έχει ήδη ενθουσιάσει τους αναρίθμητους θαυμαστές του, οι οποίοι ανυπομονούν για την έναρξη των εμφανίσεών του. Ο Νίκος Βέρτης, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της μουσικής βιομηχανίας, έρχεται να μας καταπλήξει για ακόμα μια φορά. Θα τον συνοδεύει στην πίστα η φανταχτερή ποπ τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, η οποία αναμένεται να τραβήξει και πάλι όλα τα φλας πάνω της με την επιβλητική της παρουσία και την σέξι εμφάνισή της.

Για την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας καθώς και περισσότερες πληροφορίες όπως τιμές φιάλης και τηλέφωνο κράτησης, επισκεφθείτε την σελίδα Κέντρο Αθηνών του kratisinow.gr

Το Κέντρο Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 142 και Πέτρου Ράλλη, στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας και έχει φιλοξενήσει κορυφαίους καλλιτέχνες στο παρελθόν. Η χωρητικότητά του είναι τεράστια, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της πόλης. Συστήθηκε για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και από τότε έχει καταφέρει να κερδίσει την πρωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση. Η παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, έδωσαν στο Κέντρο Αθηνών κύρος και αναγνωρισιμότητα.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο για δύο σεζόν, του οποίου η παρουσία προκάλεσε σεισμό στο μαγαζί. Ειδικά, ο χειμώνας του 2011-2012, κατά την διάρκεια του οποίου συνέπραξε με τον Δημήτρη Μπάση και τον Γιάννη Κότσιρα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Αμέσως μετά, την σκυτάλη πήρε η διάσημη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, μαζί με τον Νίκο Ζωιδάκη, ενώ την περσινή χρονιά το σχήμα που κατέκτησε τις καρδιές του κοινού, ήταν αυτό της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Στέλιο Ρόκκο.

Κέντρο Αθηνών – Βέρτης έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν η χρονιά του 2008, όταν ο Νίκος Βέρτης ξεκίνησε να τραγουδάει τον Μάρτιο και δεν σταμάτησε, παρά μόνο όταν άλλαξε η χρονιά και έφτασε Απρίλιος. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή στην ζωή του Νίκου Βέρτη, και συνάμα μια εξαιρετική περίοδος γι αυτόν στο μουσικό στερέωμα. Ήταν, σίγουρα, η μεγαλύτερη σεζόν για οποιονδήποτε τραγουδιστή, καθώς ξεπέρασε σε διάρκεια τον ένα χρόνο και μάλιστα συνεχόμενα. Κέντρο Αθηνών και Νίκος Βέρτης φαίνεται ότι θυμήθηκαν τα παλιά και έρχονται να θυμίσουν και σε εμάς παλιές αξέχαστες στιγμές. Είναι από τους ελάχιστους Έλληνες τραγουδιστές, οι οποίοι από την αρχή, σχεδόν, της καριέρας τους, έχουν την τιμή να είναι τα πρώτα και βασικά ονόματα των μουσικών σχημάτων στις πίστες όλης της χώρας.

Ο Νίκος Βέρτης έχει την απαιτούμενη ενέργεια να κρατήσει μόνος του ολόκληρο, σχεδόν, το μουσικό πρόγραμμα των νυχτερινών κέντρων, εμπλουτισμένο με ένα πλούσιο ρεπερτόριο. Και το έχει καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, χαρίζοντάς μας στιγμές χαράς διασκέδασης. Στην μουσική του διαδρομή, έχει συνδέσει το όνομά του με μαγαζιά, όπως το «Ποσειδώνιο» και το «Fantasia», στα οποία έχει τραγουδήσει για πολλά χρόνια, ενώ έχει πραγματοποιήσει και εξαιρετικές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα περισσότερα από τα τραγούδια του έχουν γίνει και συνεχίζουν να είναι οι βασικές επιλογές των παραγωγών σε όλα τα μουσικά ραδιόφωνα, δημιουργώντας μας ηχητικές απολαύσεις πρώτης διαλογής. Όπως επίσης, οι δισκογραφικές του δουλείες έχουν γνωρίσει τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Η Ελένη Φουρέιρα θα σταθεί στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, έχοντας εξασφαλίσει περίοπτη θέση στο φετινό σχήμα του Κέντρου Αθηνών. Έμπειρή στον χώρο της μουσικής, με δυνατά κομμάτια στο ενεργητικό της και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα κερδίσει σίγουρα το χειροκρότημα του κόσμου. Η Ελένη Φουρέιρα προέρχεται από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, σε ένα μοναδικό tour με τον Σάκη Ρουβά. Η σεζόν 2013-2014 την βρήκε στο Fever, στο απόλυτο λαϊκό σχήμα, δίπλα στους Βασίλη Καρρά και Νίκο Οικονομόπουλο.

Για να ενημερωθείτε για όλα τα νυχτερινά κέντρα και πίστες της Αθήνας σχετικά με ημερομηνίες έναρξης και τιμές κράτησης , επισκεφθείτε την σελίδα www.kratisinow.gr

21534ttg 4

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...