Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σάββατο 04/10/2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που σας έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας. Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες. Πρέπει να βάλετε πρόγραμμα για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν θέλετε να μένετε πίσω στις εξελίξεις, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να καταπνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο η κάθε προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που σας έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας, αλλιώς θα το μετανιώσετε. Εχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς. Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Πάρτε πρωτοβουλίες για να είστε διπλά κερδισμένοι και μην κάθεστε άπραγοι. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας, γιατί η υπερβολή ασφαλώς βλάπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται. Μετριάζονται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος και η αγωνία, οπότε γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ο,τι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας θα είναι αντιμετωπίσιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας προτού σας προλάβουν τα γεγονότα. Απομονωθείτε για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά. Το ταίρι σας θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, προτού καν του το ζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα. Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα και έτσι θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε οτιδήποτε και αν κάνετε, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Υποχωρήστε σε θέματα με κοντινά πρόσωπα, καθώς οι κόντρες θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητές σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...