Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Σφίγγα» αλλά με ταυτότητα

Στο φως τα στοιχεία του 31χρονου συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη στη γιάφκα του Βύρωνα

Ελληνας με αλλοδαπή μητέρα ήταν ο 31χρονος σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη προχθές στο γκαράζ-γιάφκα του Βύρωνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία και τη φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητά του, την οποία έδωσε η Αντιτρομοκρατική στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, πρόκειται για τον Αντώνιο Σταμπούλο του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεννημένο το 1983 στην Αττική.

Ωσπου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, οι αστυνομικοί βίωσαν τραγελαφικές καταστάσεις, καθώς μιλούσε μόνο άπταιστα ιταλικά, ήταν «σφίγγα», αρνιόταν να αποκαλύψει πώς λέγεται και -στην κυριολεξία- τους… έβγαζε τη γλώσσα περιπαιχτικά! Χθες, επί δύο ώρες, τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής προσπαθούσαν να κρατήσουν σε μια θέση τον 31χρονο «Ιταλό», προκειμένου να τον φωτογραφίσουν για να δοθεί το πρόσωπό του στη δημοσιότητα. Δεν τα κατάφεραν όμως, καθώς έκανε γκριμάτσες, έκλεινε τα μάτια του, άνοιγε το στόμα του και ό,τι άλλο μπορούσε προκειμένου να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του!

«Ο μυστηριώδης άνδρας έχει εμπεδώσει τον ρόλο του “αντάρτη πόλης” και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρύψει την ταυτότητά του και να καθυστερήσει τη διαδικασία αναγνώρισής του, ώστε να δώσει χρόνο στους υπόλοιπους “συντρόφους” του να αδειάσουν χώρους και να έχουν μπροστά τους το περιθώριο για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους» λέει στην «Espresso» αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος έχει γνώση των ερευνών. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 31χρονος μαζί με τους άγνωστους μέχρι στιγμής συντρόφους του θα προχωρούσαν σε συνδυαστικό χτύπημα -και μάλιστα σήμερα, όπως προκύπτει από τις σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου- τόσο στα γραφεία της Ν.Δ. όσο και σε εγκαταστάσεις εφοπλιστή ή επιχειρηματία.

Οι επιθέσεις θα εκδηλώνονταν με παγιδευμένα αυτοκίνητα είτε εναντίον κτιρίου που στεγάζει εφοπλιστική εταιρία ή τα γραφεία μεγάλης επιχείρησης είτε ακόμη και κατά προσώπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς το γραφείο των επιχειρήσεών του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο οι τρομοκράτες να ήθελαν ακόμη και νεκρό. Να σημειωθεί ότι στις σημειώσεις του «Ιταλού» βρέθηκαν κωδικοποιημένα ονόματα προσώπων και τηλεφωνικοί αριθμοί που ερευνώνται.

Μετά τις αποκαλύψεις για τους πιθανούς στόχους των τρομοκρατών, ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, το όνομα του βρέθηκε στις σημειώσεις του «Ιταλού», επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου να ενημερωθεί από τον ίδιο τον υπουργό Βασίλη Κικίλια για τα ευρήματα που δείχνουν ότι είχε στοχοποιηθεί από τον Επαναστατικό Αγώνα.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...