Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Αθηνά θέλει να αφήσει «διάδοχο»

Σε συνέντευξή του ο Αλφόνσο Αλβάρο αποκάλυψε τα μυστικά της οικογένειάς του

Η οικογένεια Ωνάση αναμένεται να αποκτήσει απόγονο. Οπως αποκάλυψε ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, το ζευγάρι ονειρεύεται να αποκτήσει το πρώτο παιδί του αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. «Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας. Θα ήταν τόσο υπέροχο, αν πραγματοποιούταν μετά τους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο. Ο αληθινός μας πλούτος είναι αυτά τα όνειρα» δήλωσε ο 41χρονος πρωταθλητής ιππασίας της Βραζιλίας σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Vanity Fair».

Ρίχνοντας πρώτη φορά φως στα άδυτα της οικογενειακής ζωής τους, ο σύζυγος της 29χρονης κληρονόμου μιλά ακόμα και για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η πρώτη γνωριμία τους. «Η κοινή μας ζωή περιστρέφεται γύρω από την ιππασία. Και ναι, γνωριστήκαμε μέσα από το άθλημα» λέει χαρακτηριστικά για την πρώτη επαφή τους στο training camp του Νέλσον Πεσόα το 2002. «Η μητέρα της κόρης μου με είχε εγκαταλείψει, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει τα συνεχή ταξίδια μου. Και είχε πάρει μαζί της και τα παιδιά, τη 2 ετών τότε Βιβιάν και τον 5χρονο γιο της από τον πρώτο γάμο της, Φερνάντο. Υπέφερα από το τέλος της σχέσης μας» εξομολογείται.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άργησε να πέσει στην αντίληψη της Αθηνάς Ωνάση. «Με πλησίασε με ευαισθησία, η οποία από τότε συνοδεύει την αγάπη μας» προσθέτει. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν μέσα στους στάβλους του camp. «Εγώ χάιδευα το άλογό μου. Η Αθηνά περνούσε από δίπλα και μόλις είδε το πρόσωπό μου, με ρώτησε γιατί ήμουν τόσο θλιμμένος. Τότε άναψε η σπίθα που άναψε τη φλόγα του έρωτά μας» λέει ο Νέτο.

Eρωτηθείς αν άτομα όπως η Σαρλότ Κασιράγκι, η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Γκιγιόμ Κανέ ανήκουν στον στενό φιλικό κύκλο τους, ο «Ντόντα» απαντά με διπλωματία: «Μας είναι όλοι τους πολύ συμπαθείς, γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα άλογα. Ομως η Αθηνά απέχει συνειδητά από τον κόσμο των celebrities. Δεν έχει ακριβά ρούχα, δεν έχει κοσμήματα».

Μεγαλύτερη προτεραιότητα για εκείνη φαίνεται πως αποτελεί η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Μαζί τους ζει η κόρη του Βιβιάν, ενώ συχνά περνά χρόνο μαζί τους και ο μικρός Φερνάντο, καθώς η Αθηνά δείχνει να έχει κερδίσει τη συμπάθεια και των δύο – ιδιαιτέρως της κόρης του. «Η Αθηνά διαθέτει μεγάλη ευαισθησία. Ξέρει ακριβώς πότε είναι η στιγμή να την πλησιάσει και πότε όχι» καταλήγει ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής.
q24rq34rtqwrtgf 2«Κάθε πρωί μιλάμε με τ’άλογά μας»

Ο γάμος τους έγινε το 2005 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ωστόσο το ζευγάρι ζει μόνιμα στην οικεία του στο Βέλγιο. Πώς είναι όμως η καθημερινότητα της χρυσής κληρονόμου; «Κάθε πρωί το ξυπνητήρι μας χτυπάει στις 6.00. Μας αρέσει να ξυπνάμε πρωί και να μιλάμε με τα άλογά μας. Μετά το πρωινό κάνουμε πέντε ώρες προπόνηση. Το απόγευμα το πρόγραμμα έχει δύο ώρες γυμναστική, για μυική ενδυνάμωση» λέει ο «Ντόντα», όπως είναι το χαϊδευτικό του. Τα βράδια τους συνηθίζουν να τα περνούν είτε συναντώντας φίλους είτε πηγαίνοντας σινεμά είτε μένοντας σπίτι για φαγητό. «Η Αθηνά είναι πολύ προσγειωμένο άτομο και αγαπά τα αληθινά πράγματα. Η πολυτέλεια μας προκαλεί ανία» προσθέτει ο 41χρονος σύζυγός της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...