Τρίτη 07/10/2014

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται, στον μήνα που διανύουμε θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Ακούστε…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλείδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι, να μη νιώθετε ανασφαλείς. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσφέρουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας προκαλούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται, στον μήνα που διανύουμε θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Ακούστε τις συμβουλές ατόμων που σας εκτιμούν και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας. Αν θέλετε να κάνετε νέους φίλους, φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες, αφού πρώτα εξετάσετε άλλη μία φορά τις αξίες που θέτετε. Υστερα με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Αδιαφορήστε, αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, απαιτείται να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας. Μην εκδηλωθείτε αμέσως, αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε. Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες και αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε, κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούργια σχέδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ