Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Το γιοτ πέντε αστέρων που έχει ακόμη και γκαράζ!

Το 65μετρο «J’ade» κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο εσωτερικό διάκοσμο και ταξιδεύει τους επιβάτες του στην απόλυτη χλιδή

Γιοτ με αξεπέραστη πολυτέλεια υπάρχουν πολλά. Γιοτ με πάρκινγκ υπάρχει μόνο ένα! Μέχρι στιγμής δηλαδή, διότι σίγουρα σύντομα θα υπάρξουν και άλλα να το μιμηθούν! Το «J’ade» έχει μήκος 65 μέτρα και σχεδιάστηκε από την ιταλική εταιρία CRN. Στο σκαρί του έχει διαμορφωμένη μια υποδοχή, ένα ειδικό πάρκινγκ για σκάφη, όπου μέσα βρίσκεται ένα ταχύπλοο οκτώ μέτρων! Η πλωτή δεξαμενή, που χωράει 18.000 λίτρα νερού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εσωτερική πισίνα εν πλω! Το «J’ade» κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο εσωτερικό διάκοσμο στη φετινή έκθεση σκαφών του Μoνακό, ενώ πέρυσι είχε αναδειχθεί ως το πιο ωραίο γιοτ του κόσμου.

hjetyjtey

Στο Monaco Yacht Show συγκεντρώνονται κάθε χρόνο τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου, σε μια έκθεση που πολλοί θαυμάζουν, λίγοι όμως μπορούν να την πλησιάσουν ως αγοραστές!
Το μοναδικό σε ομορφιά και χλιδή σκάφος διαθέτει επίσης γυμναστήριο, δωμάτιο για χαμάμ, διακοσμημένο με σπάνια πράσινη ψηφίδα κι ενυδρείο, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει δέκα επισκέπτες στους τέσσερις ξενώνες του. Η βαριά τραπεζαρία του είναι δώδεκα ατόμων. Σίγουρα, ο πιο εντυπωσιακός από τους χώρους στο υπερπολυτελούς σκάφους είναι η σουίτα του. Ολα μέσα εκεί είναι λευκά με γκριζοπράσινες πινελιές, ενώ στο πάτωμα υπάρχουν πανάκριβα χειροποίητα χαλιά Tai Ping, επίσης κατάλευκα!

dthrawth

Στο υπέροχο μπάνιο δεσπόζει μια ολοστρόγγυλη μπανιέρα. Στο γιοτ έχει προβλεφθεί και η άνετη διαμονή του προσωπικού. Υπάρχουν κλίνες -και όχι μόνο- για δεκατρία άτομα προσωπικό.
Αρχιτεκτονικά, το «J’ade» είναι πολύ μπροστά! Ο χώρος του πλωτού πάρκινγκ περιβάλλεται από ένα σαλόνι. Είναι όπως λέμε εσωτερικό ασανσέρ που βγαίνει κατευθείαν στο σαλόνι ή στις καμπίνες. Ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης του, όταν μπαίνει με το ταχύπλοο στο εσωτερικό του σκάφους, βγαίνει κατευθείαν στο καθιστικό.

dfghqet

Οταν το ταχύπλοο λείπει και το πάρκινγκ λειτουργεί ως πισίνα, τότε ο χώρος με τους λευκούς καναπέδες γίνεται σαλόνι που περιβάλλει την πισίνα! Η ξύλινη επένδυση από τριανταφυλλιά στον χώρο δίνει την αίσθηση ακόμα μεγαλύτερης πολυτέλειας! Υπάρχουν τέσσερα καταστρώματα, στα οποία είναι προσεγμένη έως και η παραμικρή πολυτέλεια, ώστε να μη λείψει τίποτα από τον ιδιοκτήτη ή τους προσκεκλημένους του, ακόμη και αν βρίσκονται πολύ μακριά από την ακτή.

Μαίρη Κοντολούρη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...