Το δελτίο των δύο ευρώ (στο ΚΙΝΟ) χάρισε σε παραγωγό… 15 τόνους βαμβάκι

Το πιο πλατύ χαμόγελό της χάρισε η θεά Τύχη σε νεαρό βαμβακοπαραγωγό από τα Τρίκαλα.

Το πιο πλατύ χαμόγελό της χάρισε η θεά Τύχη σε νεαρό βαμβακοπαραγωγό από τα Τρίκαλα. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς κέρδισε 6.000 ευρώ δίνοντας μόλις 2 ευρώ! Λόγω βροχής, ο παραγωγός από το χωριό Πατουλιά δεν πρόλαβε να συλλέξει το βαμβάκι του και άρον άρον μπήκε στο πρακτορείο του Μάκη Πλεξίδα στο Μεγαλοχώρι. Με γρήγορες κινήσεις άρχισε να γράφει ένα δελτίο ΚΙΝΟ για να προλάβει πριν λήξει η διορία για την υποβολή των δελτίων και μάλιστα από τη βιασύνη του έκανε και λάθος!

Ο πράκτορας που το είδε το διόρθωσε αμέσως και πρόλαβε να το καταθέσει την τελευταία στιγμή, με τον βαμβακοπαραγωγό να πληρώνει το ποσό των 2 ευρώ.
Κατόπιν κάθισε για να παρακολουθήσει την κλήρωση στην οθόνη και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα δεν πίστευε στα μάτια του. Με το «8 στα 8» άρχισαν οι υπολογισμοί και διαπιστώθηκε πως κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6.000 ευρώ, χρήματα που μεταφράζονται ούτε λίγο ούτε πολύ σε… 15 τόνους βαμβάκι! Οι πανηγυρισμοί του νικητή σήκωσαν στο πόδι όλο το οικοδομικό τετράγωνο, με την ιστορία του να γίνεται θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Φυσικά ο ίδιος έχει υποσχεθεί κεράσματα και δώρα στους ανθρώπους που αγαπάει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.