Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εγινε τραβεστί για έναν ρόλο!

Τρουφάκου, Θεωνά και Μπουλέ στο ανατρεπτικό «Rocky Horror Show» που κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου

Τρεις και να… καίνε! Βασιλική Τρουφάκου, Τζένη Θεωνά και Νάντια Μπουλέ μεταμορφώνονται σε sexy θηλυκά -ακόμη κι από… άλλον πλανήτη- για τις ανάγκες του «Rocky Horror Show», που κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Rex.

Τη γνωρίσαμε ως την ήσυχη και σεμνή Μυρτώ, σύντροφο του Κωνσταντίνου (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στη σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι» και πήραμε μια… δόση της αισθησιακής πλευράς της στη «Νεράιδα», το θεατρικό έργο που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Στην παράσταση που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Βασιλική Τρουφάκου ενσαρκώνει μια sexy εξωγήινη με αποκαλυπτικό κοστούμι, τη Magenta, που δεν διστάζει να ανταλλάξει καυτά φιλιά on stage με τον Ιβάν Σβιτάιλο. «Είναι ένα εξωγήινο πλάσμα με έντονο ερωτισμό και διάθεση για παιχνίδι. Για να το ενσαρκώσω έπρεπε να ενεργοποιήσω τη φαντασία μου» λέει στην «Espresso» η Βασιλική, που δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο μουσικό θέατρο. «Το μιούζικαλ είναι ένας καινούργιος κόσμος, στον οποίο μπήκα με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού συμμετέχω σε μια παραγωγή που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής» συμπληρώνει.
123r342t3fgqwty 7Από εκρηκτική ξανθιά γίνεται φλογερή κοκκινομάλλα, θυμίζοντας έντονα τη… Λάιζα Μινέλι. Η Τζένη Θεωνά είναι η Columbia, βρίσκεται στην υπηρεσία του Frank, του τραβεστί ήρωα (ο οποίος είναι λίγο τσιμπημένος μαζί της) και κλέβει τις εντυπώσεις με το σκέρτσο, το νάζι και τις κλακέτες της. Το λαμπερό κοστούμι της θυμίζει χορεύτρια ενός εξωφρενικού καμπαρέ.
123r342t3fgqwty 1Αν και στην αρχή θα τη δούμε ντυμένη στα ροζ, να ζει στον δικό της ρομαντικό κόσμο, όταν μπει στον πύργο του πρωταγωνιστή -και μετά το αρχικό σοκ- θα μεταμορφωθεί σε άγριο θηλυκό, που θα… κυλιστεί στα πατώματα με τα ολόλευκα εσώρουχά της. Η Νάντια Μπουλέ συνεχίζει το επιτυχημένο πέρασμά της από το μουσικοχορευτικό θέατρο υποδυόμενη την Janet στο πλευρό του Μάξιμου Μουμούρη.
123r342t3fgqwty 5Και τα τρία κορίτσια αφέθηκαν στα χέρια του ανατρεπτικού Ρήγου, που τα αποθεώνει, τα «τσαλακώνει» και στο τέλος τα ρίχνει στην κρίση του κοινού, το οποίο θα συμμετέχει ενεργά στην παράσταση.

Το βάπτισμα του πυρός στη θεατρική σκηνή παίρνει φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος είπε το «ναι» στον σκηνοθέτη και ανέλαβε τον ρόλο του αφηγητή της παράξενης ιστορίας που θέλει ένα νεαρό ζευγάρι να παγιδεύεται στο κάστρο όπου ζει το εξωγήινο τραβεστί Φρανκ-ν-Φέρτερ με ένα τσούρμο εξωφρενικών υπηρετών. Εκεί γίνονται μάρτυρες της «δημιουργίας» του Ρόκι Χόρορ, ενός άντρα πλασμένου για να ικανοποιεί κάθε όρεξη του οικοδεσπότη τους.
123r342t3fgqwty 4Το εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι του Γιάννη Μαρκετάκη, ενώ τα εκκεντρικά κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

«Εχασα 20 κιλά, έβαλα τακούνια και έγινα τραβεστί»
123r342t3fgqwty 2
Ενας Θεσσαλονικιός φόρεσε τα… τακούνια του και είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του πύργου του, όπου ο χρόνος παίζει περίεργα παιχνίδια στους επισκέπτες και τους ενοίκους του. Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Φρανκ-ν-Φέρτερ, του τραβεστί που γίνεται άλλος… Φρανκενστάιν προκειμένου να φτιάξει στο εργαστήριο το αντικείμενο του πόθου του, τον Ρόκι.

«Είναι πολύ απαιτητικός ρόλος από πολλές απόψεις, κυρίως όμως λόγω της εκκεντρικότητας της περσόνας και όχι της εμφάνισης, που είναι απόρροια του χαρακτήρα του» λέει ο ηθοποιός στην «Espresso», αποκαλύπτοντας μάλιστα τις θυσίες που έκανε λόγω του… Φρανκ. «Επρεπε να χάσω 20 κιλά και να κάνω καθημερινή γυμναστική με personal trainer. Οι απαιτήσεις του ρόλου είναι μεγάλες, αφού έχει τραγούδι μαζί με χορό και μάλιστα η φωνή θα πρέπει να έχει μεγάλη έκταση. Τα κομμάτια έχουν γραφτεί στον τόνο του Τιμ Κάρι (σ.σ.: Ο Βρετανός ηθοποιός είχε τον ρόλο στο φιλμ του 1975), ο οποίος ήταν και τραγουδιστής, ενώ εγώ είμαι μόνο ηθοποιός. Νομίζω ότι τα καταφέρνω» επισημαίνει.

«Με κοιτούν περίεργα»

Οσο για τα τακούνια που φοράει; «Ο Τιμ Κάρι είχε πει “μόλις έβαλα τα τακούνια μπήκα στον ρόλο”. Κι εγώ, όταν τα φόρεσα, άρχισα να καταλαβαίνω πολλά πράγματα για τον ήρωά μου, στην αρχή εξωτερικά και μετά εσωτερικά» τονίζει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος διηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό. «Χρειάστηκε να πάω να πάρω καφέ σε ένα διάλειμμα, βγήκα λοιπόν με τα τακούνια και όλοι με κοιτούσαν περίεργα, πράγμα που δείχνει ότι ύστερα από τόσα χρόνια ίσως κάποιοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαφορετικότητα, παρά το γεγονός ότι θέλουμε να περνιόμαστε για πιο απελευθερωμένοι».

Το comeback του Νάσου ως αντικείμενο του πόθου
123r342t3fgqwty 6
Εφυγε στην Αμερική για σπουδές υποκριτικής, επέστρεψε στην Ελλάδα, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις και τώρα κάνει comeback με έναν δύσκολο ρόλο. Αυτόν του Ρόκι, ενός εργαστηριακού δημιουργήματος, με σκοπό το… σεξ. «Εχω πεθάνει στο γυμναστήριο, μάλιστα έχασα περίπου 10 κιλά» λέει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και εξηγεί πώς θα πρέπει να συνδυάσει τη μάτσο εμφάνιση με την ψυχή ενός… μωρού. «Ο ρόλος του Ρόκι είναι δύσκολος, γιατί, ενώ ο ήρωας έχει το σώμα ενός στιβαρού άνδρα, εσωτερικά θα πρέπει να είναι ένα παιδί, το οποίο μόλις “γεννήθηκε” σε ένα εργαστήριο. Το ένα έρχεται σε αντίθεση με το άλλο κι αυτό είναι το ωραίο του χαρακτήρα που υποδύομαι».

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...