Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Το… σίδερο «μαρτυρά» τον αρχηγό

Η κατέθεση-σοκ στην Αστυνομία του επιχειρηματία που έπεσε θύμα της σπείρας Γεωργιανών στη Βούλα

Το ατμοσίδερο με το οποίο βασανίστηκε με πρωτοφανή αγριότητα μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών και της συζύγου του ο έμπορος υγρών καυσίμων Παναγιώτης Κ. μέσα στη μονοκατοικία τους, στη Βούλα, «μίλησε» και αποκάλυψε τον γενετικό κώδικα του αδίστακτου Γεωργιανού σαδιστή. Ετσι έδωσε ένα σημαντικό στοιχείο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που αναζητούν την άγρια συμμορία.  Ο βασανιστής έκανε το λάθος να αφήσει ίχνη από το  γενετικό υλικό του πάνω στο σίδερο που χρησιμοποίησε για να κάμψει την αντίσταση του 55χρονου και να τον εξαναγκάσει να του αποκαλύψει πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο με τα κοσμήματα και τα μετρητά.

Σπιθαμή προς σπιθαμή

Οι ειδικοί των εργαστηριών της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή την πολυτελή βίλα, το ανακάλυψαν και προσπάθησαν να το ταυτοποιήσουν με κάποιο από όσα έχουν στο αρχείο τους. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το δείγμα του DNA δεν ταυτοποιήθηκε, που σημαίνει πως ο αλλοδαπός κακοποιός δεν είναι σεσημασμένος. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία -προφανώς, για λόγους που έχουν να κάνουν με τις εν εξελίξει έρευνες- για τον εντοπισμό των ληστών.

Χθες το πρωί ο 55χρονος επιχειρηματίας, εμφανώς ταλαιπωρημένος και με ορατά τα ίχνη από τα… μεσαιωνικά βασανιστήρια που υπέστη, βρέθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας, προκειμένου να δώσει κατάθεση και παράλληλα να δει φωτογραφίες κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει από κάποια χαρακτηριστικά τον άνθρωπο που τον «σιδέρωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 55χρονος είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ότι του δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι ο βασανιστής του (ο οποίος φέρεται ότι είχε το γενικό πρόσταγμα της συμμορίας) ένιωθε ικανοποίηση για το «κατόρθωμά» του, όταν τον έκαιγε με το πυρωμένο σίδερο. Μάλιστα, τον σκιαγράφησε ως μια άρρωστη προσωπικότητα η οποία αρέσκεται να προκαλεί πόνο στα θύματα του!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γεωργιανός τον χτύπησε πρώτα άγρια σε πρόσωπο και κεφάλι με ένα μεταλλικό κλομπ, για να κάμψει κάθε αντίστασή του. Στη συνέχεια ο αρχηγός της σπείρας τού χάραξε την κοιλιακή χώρα με ένα μαχαίρι για να του αποκαλύψει πού είναι το χρηματοκιβώτιο και όταν -μέσα στη σύγχυσή του- το θύμα έδωσε λάθος κωδικό, του έκαιγε την πληγή με το πυρακτωμένο σίδερο!

Χαρτογραφούν

Στο μεταξύ μετά τα βόρεια προάστια, όπου οι αδίστακτοι ληστές έχουν ήδη χτυπήσει τρεις φορές, οι αστυνομικοί χαρτογραφούν ολόκληρες περιοχές και στα νότια, όπου διέπραξαν την τέταρτη φρικιαστική ληστεία.  Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν να προσδιορίσουν πιθανούς νέους στόχους της αδίστακτης συμμορίας και στήνουν μπλόκα, ενώ ερευνούν και σημεία όπου μπορεί να κρύβονται οι πέντε κουκουλοφόροι.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...