Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Διπλή χαρά στο πριγκιπάτο!

Πονοκέφαλος η διαδοχή του θρόνου, αν τελικά η Σαρλίν του Αλβέρτου είναι έγκυος σε δίδυμα

Διπλή χαρά αλλά και διπλός προβληματισμός για το πριγκιπάτο του Μονακό, μετά την αποκάλυψη, σε επίπεδο φημών μέχρι στιγμής, ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλίν θα αποκτήσουν δίδυμα. Η είδηση ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη φέρεται ότι έχει οδηγήσει σε προβληματισμό το παλάτι, σχετικά με το ποιο από τα δύο μωρά θα θεωρηθεί πρώτο στη διαδοχή του θρόνου σε μια τέτοια περίπτωση.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα του πριγκιπάτου, το πρωτότοκο μωρό τίθεται αυτομάτως πρώτο στη διαδοχή, με προτεραιότητα ωστόσο να δίνεται στα αρσενικά. Παραμένει επομένως αδιευκρίνιστο τι θα συμβεί αν το πρώτο μωρό είναι κορίτσι. Το 2002, όταν ο Αλβέρτος ήταν ακόμα ανύπαντρος, ο πατέρας του, πρίγκιπας Ρενιέ είχε αλλάξει τους συνταγματικούς νόμους του Μονακό, ώστε να επιτρέψει στις κόρες του Καρολίνα και Στεφανί αλλά και στα παιδιά τους να κληρονομήσουν τον θρόνο σε περίπτωση που ο γιος του δεν κατάφερνε να αποκτήσει δικό του απόγονο.

Ο 56χρονος Αλβέρτος υπήρξε ορκισμένος εργένης και είναι πατέρας δύο εξώγαμων παιδιών, τα οποία έχει αναγνωρίσει. Από την περιπέτειά του με την Αμερικανίδα Ταμάρα Ροτόλο απέκτησε το 1992 μία κόρη, την Τζάσμιν Γκρέις Γκριμάλντι, ενώ από το σύντομο ειδύλλιό του με την Νικόλ Κοστ από το Τόγκο απέκτησε το 2003 τον Αλεξάντερ. Παρά το γεγονός ότι τα δύο αυτά παιδιά δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον θρόνο, καθώς δεν θεωρούνται επίσημοι κληρονόμοι του, δικαιούνται βάσει νόμου μερίδιο από την περιουσία του πατέρα τους, δεδομένου ότι τα έχει αναγνωρίσει μετά τα αποτελέσματα τεστ πατρότητας.

Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν ανακοίνωσαν την είδηση της εγκυμοσύνης τον Μάιο και οι φήμες περί δίδυμης κύησης άρχισαν να κυκλοφορούν σχεδόν αμέσως, όταν οι πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν ότι στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφερόταν πουθενά αριθμός παιδιών. Μερικές μέρες αργότερα ο Νοτιοαφρικανός δημοσιογράφος Ντέρεκ Γουάτς έγραψε στο twitter ότι ο παλιός συμμαθητής του Μάικ Γουίτστοκ τον ενημέρωσε ότι η κόρη του περιμένει δίδυμα. Εν συνεχεία ο Γουάτς απέσυρε το tweet του, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι άθελά του είχε προδώσει το οικογενειακό μυστικό των Γκριμάλντι. Τον Ιούνιο ο Αλβέρτος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι είχαν ληφθεί όλες «οι προφυλάξεις ώστε να διασφαλιστεί πως όλα θα πάνε καλά», υπογραμμίζοντας κατά κάποιο τρόπο την ιδιαιτερότητα της κύησης.

Ντουέτο ευτυχίας και στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ;
2134r14fqf 3
Δίδυμη χαρά λέγεται ότι έρχεται και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς εντείνεται συνεχώς η φημολογία ότι η δεύτερη κύηση της Κέιτ Μίντλετον είναι διπλή. Πριν από μερικές μέρες οι bookmakers του Λονδίνου απέσυραν τα στοιχήματα σχετικά με το ενδεχόμενο ο Γουίλιαμ και η Κέιτ να αποκτήσουν δίδυμα, καθώς μέσα σε λιγότερο από μία ώρα είχαν δεχτεί 200 «χτυπήματα» υπέρ αυτού του σεναρίου. Η ξαφνική μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου δημιούργησε την υποψία στα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων ότι κάποιοι μπορεί να είχαν πληροφόρηση εκ των έσω, γι’ αυτό και μείωσαν στο ελάχιστο την απόδοση, προτού αποσύρουν εντελώς το εν λόγω στοίχημα. Φυσικά, Γουίλιαμ και Κέιτ αποφεύγουν να δηλώσουν οτιδήποτε επί του θέματος.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...