Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Παρασκευή 10/10/14

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προβάλλετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις σε εσάς και την οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζονται οργάνωση και μεθοδικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σχέδιά σας δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Ανάλογα με την περίσταση προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε ευθύνες, ώστε να μην πρέπει ή να νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι κοινωνικές σχέσεις σας πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Εφόσον δεν γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν το βλέπετε, πράγματι για κάθε αδιέξοδο υπάρχει λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε λύσεις. Οι αλλαγές θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι θα είναι θεαματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Προτιμήστε να βρεθείτε με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες. Οι προσωπικές ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό προφίλ σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία και στις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους δικούς σας, όχι όμως για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε πιο αρμονικά με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη αλλά και υλικό κέρδος. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε ανενημέρωτοι όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, όμως μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...