Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Γιατί πήγε το «100» στη βίλα της Ελένης

«Η δουλειά μου τελείωσε εδώ» φώναζε ο αλλοδαπός, που έφυγε με μια βαλίτσα στο χέρι

Ενα έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον ασιατικής καταγωγής μπάτλερ της ήταν η αιτία για την οποία χθες το απόγευμα πήγε περιπολικό της Αστυνομίας στο σπίτι της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα στην Αμεσο Δράση έγινε στις 18.40 από υπάλληλο της εταιρίας security που εργάζεται στη βίλα των Μελισσίων (του ακινήτου δηλαδή που βρίσκεται στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης της Μενεγάκη και του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου).

Η αιτία διαφωνίας της παρουσιάστριας με τον μπάτλερ της που οδήγησε στον καβγά δεν έγινε γνωστή. Ομως, πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή λένε πως είχε να κάνει με κάποιου είδους συμβόλαιο ή συμφωνητικό που αφορούσε τη μεταξύ τους συνεργασία. Δεν έχει ωστόσο διευκρινιστεί αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται πολλά χρόνια στην έπαυλη των Μελισσίων ή αν είναι κάποιος νέος υπάλληλος. Η κατάσταση πάντως πρέπει να… ξέφυγε, από τη στιγμή που ο υπεύθυνος της ιδιωτικής εταιρίας security χρειάστηκε να καλέσει την Αμεσο Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην οικία της οικοδέσποινας της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha «Ελένη» προχώρησαν σε καταγραφή του περιστατικού ως φραστικού επεισοδίου. Καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές παρ’ όλα αυτά δεν ζήτησε να κατατεθεί μήνυση.

Η ιστορία όμως φαίνεται ότι δεν τελείωσε με την αποχώρηση της Αστυνομίας από το σπίτι της παρουσιάστριας. Οπως μετέδωσε η ιστοσελίδα www.star.gr, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, λίγη ώρα αργότερα βγήκε από τη βίλα ένας άντρας με ασιατικά χαρακτηριστικά, ο οποίος κρατούσε μεγάλη βαλίτσα. Οταν θέλησαν να μάθουν τι είχε συμβεί εντός της οικίας, εκείνος απάντησε λακωνικά: «Η δουλειά μου εδώ τελείωσε».

Ευθύς αμέσως μπήκε σ’ ένα ταξί που τον περίμενε, στο οποίο εκτός από τον οδηγό επέβαινε και νεαρή γυναίκα, κι έφυγαν όλοι μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αντίδραση Μενεγάκη για το θέμα των καταθέσεων

Την απάντησή της στο δημοσίευμα της 6ης Οκτωβρίου 2014 της «Espresso», με τον τίτλο «Η μεγάλη δίκη για τη βίλα της Ελένης», έστειλε η Ελένη Μενεγάκη. Με εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς την εφημερίδα, η γνωστή παρουσιάστρια διαψεύδει ότι η ρήξη στις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο επήλθε εξαιτίας των καταθέσεων, ύψους 2.000.000 ευρώ, οι οποίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκονται σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας. Προσθέτει επίσης ότι το εν λόγω ποσό δεν αποτελεί αμοιβή από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται και τονίζει πως ουδέποτε ο πρώην σύζυγός της διεκδίκησε μέρος των χρημάτων και συγκεκριμένα 1.000.000 ευρώ από τις καταθέσεις.

Να σημειωθεί ότι η «Espresso» έχει προσπαθήσει επανειλημμένως να επικοινωνήσει με την Ελένη Μενεγάκη -τηλεφωνικώς, αλλά ακόμα και με γραπτό μήνυμα-, ωστόσο κατέστη αδύνατον. Ομοίως, μάλιστα, έχει επικοινωνήσει με τους πληρεξούσιους δικηγόρους και των δύο πλευρών, οι οποίοι κάθε φορά αρνούνται να προβούν στην παραμικρή δήλωση, διάψευση ή επιβεβαίωση.

«Στο ως άνω άρθρο αναγράφεται -χωρίς ουδέποτε ο συντάκτης του να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με εμένα και να λάβει τη θέση μου για τα όσα σχεδίαζε να δημοσιεύσει, όπως επιτάσσει το στοιχειώδες δημοσιογραφικό του καθήκον- ότι δήθεν η οριστική ρήξη στις σχέσεις μεταξύ εμού και του πρώην συζύγου μου επήλθε εξαιτίας δήθεν καταθέσεων, ύψους 2.000.000 ευρώ, σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας, ότι δήθεν τα χρήματα αυτά σχεδόν στο σύνολό τους αποτελούσαν αμοιβές από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζομαι, ότι δήθεν ο πρώην σύζυγός μου διεκδικεί 1.000.000 ευρώ από τις ως άνω καταθέσεις και άλλες πολλές ανακρίβειες» αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση της παρουσιάστριας και επισημαίνεται:

«Αυτές τις ανακρίβειες ο συντάκτης του ως άνω άρθρου θα μπορούσε να τις διαπιστώσει εύκολα, αν απλώς προσπαθούσε πριν από τη δημοσίευση του άρθρου να επικοινωνήσει μαζί μου, ή αν έστω ανέτρεχε στο κείμενο της αγωγής που ο πρώην σύζυγός μου έχει καταθέσει εναντίον μου, ή ακόμα και αν ρωτούσε τον πρώην σύζυγό μου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...