Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Αναπαράσταση με φόντο τη Μάνη

H ύποπτη συνομιλία στο facebook που οδήγησε το Συμβούλιο Εφετών να ερευνήσει για ύπαρξη τρίτου προσώπου στα εγκλήματα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διπλού φονικού των δύο νεαρών bodybuilders στη δυτική Μάνη, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας να διατάξει αναπαράσταση των εγκλημάτων. Παράλληλα, έδωσε εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου συγκεκριμένου συγγενικού προσώπου του 18χρονου κατηγορουμένου από τον Κάμπο Μεσσηνίας για το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία του 26χρονου Κώστα Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη.
Η απόφαση ελήφθη μετά τα στοιχεία που κατέθεσε η πολιτική αγωγή, μεταξύ των οποίων ήταν οι φράσεις που χρησιμοποίησε ένας συγγενής του 18χρονου σε μεταξύ τους συνομιλία στο facebook την προηγούμενη της δολοφονίας. «Ποιο τραγούδι θα βάλουμε αύριο; Ο δολοφόνος;» φέρεται ότι έγραψε και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Σγούρου Πέτρο Μαντούβαλο, αυτό δείχνει ότι γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί.

«Αυτό αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο πως υπάρχει εμπλοκή κι άλλου ατόμου στη δολοφονία, πλην των δύο 18χρονων που έχουν ήδη προφυλακιστεί, και δεν μπορεί να είναι μια τυχαία συνομιλία» δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος.
Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι κατηγορούμενοι του διπλού φονικού είναι δύο 18χρονοι (ο Παναγιώτης Μήτσος και ο Νίκος Μοσχανδρέου, που έχουν προφυλακιστεί), ο αδελφός του Κώστα Σγούρου, Γιάννης, έκανε λόγο για την ύπαρξη και τρίτου προσώπου που τους βοήθησε να μεταφέρουν τα πτώματα. Μάλιστα ο Γιάννης Σγούρος είχε δώσει κατάθεση στον ανακριτή και αυτός ήταν που υπέδειξε τον συγκεκριμένο στενό συγγενή του ενός εκ των δραστών. Δεκτό έγινε και το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και μάλιστα στον φυσικό χώρο που διεπράχθη. Η θέση της πολιτικής αγωγής είναι ότι από την αναπαράσταση θα διαφανεί πως τέτοιο έγκλημα δεν μπορεί να είχε γίνει μόνο από τους δύο 18χρονους.

hgyhjk

Η διπλή δολοφονία, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο, έγινε με κίνητρο την παράνομη αγορά αναβολικών που είχε παραγγείλει από τον Κώστα Σγούρο ο ένας εκ των δύο 18χρονων, που «έχτιζε» σώμα στο γυμναστήριο όπου γυμναζόταν καθημερινά και το θύμα. Μάλιστα, είχε προκαταβάλει ολόκληρο το ποσό της αγοράς, γύρω στα 800 ευρώ και ζητούσε επιτακτικά τις ουσίες.

Οι δύο 18χρονοι, που είναι γόνοι γνωστών οικογενειών, έκλεισαν ραντεβού με τον Σγούρο σε περιοχή της Μικρομάνης, με το πρόσχημα ότι θα του έδειχναν ένα «γρήγορο» αυτοκίνητο. Ομως εκείνος πήγε μαζί με τον φίλο του, επαγγελματία οπλίτη στη Μυτιλήνη, με τον οποίο θα άνοιγε τον χειμώνα κατάστημα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής στην Καλαμάτα. Οι νεαροί ισχυρίστηκαν ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους λόγω της σωματικής διάπλασης των θυμάτων, γι’ αυτό τους πυροβόλησαν με καραμπίνα και πέταξαν τα άψυχα κορμιά τους σε μια ρεματιά κοντά στην Καρδαμύλη, όπου γνώριζαν ότι υπήρχαν λύκοι, με σκοπό να τα εξαφανίσουν.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...