Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σαββατοκύριακο 11-12/10/14

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασικό μέλημά σας πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό τομέα σας. Εκμεταλλευτείτε το…

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η διάθεσή σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσοι θα σας συναναστραφούν. Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας βήμα θα είναι τα καλύτερά όπλα σας για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αφήστε το παρελθόν να πάει στο καλό και ξεκινήστε να ζείτε το τώρα για να απολαύσετε το αύριο. Η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή ακόμα και γάμο. Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και στο εξής -καθόλου συμπτωματικά- θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις. Τα πράγματα θα κινηθούν θετικά, ίσως με κάπως περίεργο τρόπο που θα σας γεμίσει άγχος. Διακρίνετε τα πραγματικά σας συμφέροντα, γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αρκετά αισιόδοξη διάθεση. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεισδύστε περισσότερο στον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες. Μια καινούργια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και νέες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά. Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι γι’ αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό, οπότε θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να πάρετε. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές υποθέσεις σας. Δεν θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σας σχέσεις, είτε αφορούν συναλλαγές είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς. Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας. Το κλίμα που θα επικρατεί δεν θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας. Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα ή μεγάλα ρίσκα που θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στη συνέχεια. Ο,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο τομέας της τύχης θα είναι άλλη μία φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος. Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό αρχίστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δεν χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Κάντε καινούργιες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς. Οσο και αν δεν θέλετε να το δείχνετε έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και να μην το παίζετε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ισως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μην είναι πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν. Ενας καλός σας φίλος, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανό να γίνει σχέση ζωής. Ισως προσγειωθείτε σε μια πραγματικότητα που νομίζατε ότι δεν ίσχυε. Οπως και να έχει, μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί στον εργασιακό χώρο. Κερδίστε τους γύρω με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές. Οι δεσμευμένοι εκφράστε στον σύντροφό σας με λόγια τα συναισθήματά σας, ακόμα και αν φαντάζουν υπερβολικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο άνθρωπός σας θα το εκτιμήσει αν του ανοίξετε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που δεν είχατε καταλάβει, αφού το έκρυβε γιατί δεν είχε αντιληφθεί τι πραγματικά νιώθετε. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με τον σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ισως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε. Αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο. Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασικό μέλημά σας πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό τομέα σας. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό χάρισμά σας για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας στήσουν. Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις. Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο ίσως θα είναι η καλύτερη κίνηση αυτήν τη στιγμή. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας. Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, ικανοποιώντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας και δείτε την κάθε στιγμή που θα ζείτε σαν μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία, και, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, δεν θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους. Οι συνεχείς προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σχέσεις σας. Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιείστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρόν και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα. Δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με το παρελθόν σας. Μπορείτε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα από το παρελθόν και από το παρόν για να νιώσετε πιο ανακουφισμένοι. Από εσάς εξαρτάται πώς θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει. Να έχετε υπόψη σας πως, επειδή αρκετές φορές μέσα στον μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες παραμέτρους στον εργασιακό χώρο προτού προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες. Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ισως σας προβληματίσει κάτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο, αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σχέση σας, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...