Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η δύναμη της ψυχής σώζει αγγελούδια!

Ο Κ. Γρίμπιλας και η σύζυγός του Πόπη μετά την τραγωδία με την κορούλα τους έφτιαξαν ίδρυμα στην Αυστραλία για άρρωστα παιδιά

Στη σωτηρία παιδιών που έχουν ανάγκη βρήκαν ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του τη διέξοδο από τον πόνο και τη θλίψη που βιώνουν εδώ και έναν χρόνο, μετά το σκληρό χτύπημα της μοίρας που δέχτηκαν με τον χαμό της κόρης τους Κωνσταντίνας-Αγγελικής, η οποία έφυγε άδικα και ξαφνικά για το ταξίδι δίχως γυρισμό.
23453rtfrefygdbr 2Η απώλεια του μόλις εννέα μηνών κοριτσιού τους δεν τους άφηνε να ζουν το παρόν και να ονειρεύονται το μέλλον. Ομως ο Κώστας Γρίμπιλας, ο οποίος από το 2008 ζει με την καρδιά του αδικοχαμένου Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ, και η σύζυγός του Πόπη βρήκαν τη δύναμη να βγουν από το σκοτάδι στο οποίο ζούσαν. Αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στη μνήμη της κορούλας τους, με στόχο να βοηθήσουν όλα τα παιδιά που δεν έχουν σταθεί τυχερά!
23453rtfrefygdbr 4
Συγκέντρωση χρημάτων
 

Το ίδρυμα, που ήδη έχει δημιουργηθεί στην Αυστραλία όπου ζει και εργάζεται ο Κώστας Γρίμπιλας, φέρει το όνομα της αδικοχαμένης κορούλας τους -«Konstantina Angelique Gribilas Foundation»- και στόχος του είναι η συγκέντρωση χρημάτων για άπορα και άρρωστα παιδιά καθώς και η οικονομική ενίσχυση παιδιατρικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Τη σύστασή του στη μνήμη της κόρης του ανακοίνωσε ο Κώστας Γρίμπιλας μέσω της σελίδας του στο facebook, τονίζοντας ότι θα έχει ως στόχο να βοηθάει τα παιδιά που βρίσκονται σε «δύσκολη» θέση: «Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε και με τη στήριξή σας ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Είναι τιμή να σας ενημερώσουμε πως δημιουργήσαμε το ίδρυμα στο όνομα της Κωνσταντίνας – Αγγελικής και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τον πρώτο έρανο που θα γίνει για να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο Παιδιών στο Σίδνεϊ».

Πριν από έναν χρόνο, όταν η Κωνσταντίνα – Αγγελική έφυγε από τη ζωή, τα λόγια του τραγικού πατέρα λύγιζαν ακόμη και τον πιο ψύχραιμο: «Από τη στιγμή που πέταξε το αγγελούδι μου μέσα από την αγκαλιά μου, ο Κώστας που ξέρατε πέθανε! Με την κοίμηση της κόρης μου έχασα τα πάντα!» έγραφε στο προφίλ του στο facebook και συνέχιζε: «Δεν υπάρχει χειρότερο να λες για μήνες καλημέρα και καληνύχτα στο παιδί σου μυρίζοντας τα ρούχα του και να φιλάς φωτογραφίες. Σε σκοτώνει η αίσθηση του να νιώθεις δεμένος με αλυσίδες σε μια καρέκλα ανήμπορος να κάνεις κάτι για να φέρεις πίσω το παιδί σου…».

Οι φίλοι του, γνωστοί και άγνωστοι, προσπαθούσαν να του δώσουν δύναμη… Να σταθεί και πάλι όρθιος. Και τελικά, έναν χρόνο μετά τον χαμό του αγγέλου του, φαίνεται ότι ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του αισιοδοξούν και κοιτάζουν μπροστά.
23453rtfrefygdbr 3
Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...