Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Η λίστα με τα πιο sexy αφεντικά του πλανήτη

Γυναίκες και άνδρες που διοικούν και ανάβουν φωτιές στα γραφεία, σύμφωνα με το site Business Insider

Το σεξαπίλ δεν είναι προνόμιο ανθρώπων που ασχολούνται νυχθημερόν με την εμφάνισή τους. Μερικά από τα πιο επιτυχημένα αφεντικά του πλανήτη θυμίζουν ότι η επιτυχία κάνει ρίμα με τη γοητεία. Το Business Insider, γνωστό αμερικανικό σάιτ επιχειρηματικών νέων και τεχνολογίας, δημιούργησε μια λίστα με τους 50 πιο σέξι CEOs του πλανήτη, γυναίκες και άνδρες. Μεταξύ αυτών φιγουράρει και μια πρώην κλεπτομανής ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, η οποία έχει γίνει σημείο αναφοράς στο fashion e-shopping.

Στην κορυφή των πιο σέξι αφεντικών του πλανήτη φιγουράρει ο 42χρονος Ελον Μασκ, ιδρυτής της Tesla Motors, της οποίας η μετοχή ανέβηκε κατά 90% μέσα στο 2014. Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας πέντε παιδιών, ήταν ένα από τα άτομα που προκάλεσε ο Μπιλ Γκέιτς στο φιλανθρωπικό Ice Bucket Challenge. Ακολουθεί η 48χρονη Τόρι Μπερτς, ιδιοκτήτρια της ομώνυμης αυτοκρατορίας αξεσουάρ και εσχάτως ρούχων. Οι δουλειές πάνε πολύ καλά, αφού ετοιμάζεται να επεκταθεί και στην ανδρική μόδα. Ωστόσο στην προσωπική ζωή της δεν έχει να επιδείξει τις ίδιες επιτυχίες. Αντίθετα, έχει στο ενεργητικό της δύο διαζύγια. Από τον πρώτο γάμο της με τον Τζ. Κρίστοφερ Μπερτς ωστόσο κέρδισε το επώνυμο-σήμα κατατεθέν. Στην τρίτη θέση φιγουράρει ο 37χρονος Τζακ Ντόρσεϊ, συνιδρυτής του twitter και διευθύνων σύμβουλος του Square, ενός κινητού συστήματος πληρωμών. Ο επιχειρηματίας με την καρδιά μικρού παιδιού συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Disney, ενώ επιλέγει να έχει και κάτι από… κακό παιδί, καθώς έχει χτυπήσει τατουάζ στον ώμο. Στη λίστα του Business Insider τον ακολουθεί η 29χρονη Αλέξα Φον Τόμπελ, ένα μάλλον άτακτο κορίτσι, το οποίο παράτησε τις σπουδές του στο Χάρβαρντ για να καταπιαστεί νωρίς νωρίς με το χρηματιστήριο ως trader στη Morgan Stanley. Πια έχει δημιουργήσει το LearnVest, μια online συμβουλευτική εταιρία που χαρακτηρίζεται «Weight Watchers για χρήματα», ενώ έχει γράψει και το βιβλίο «Financially Fearless». Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο 44χρονος Ραλφ Τζιλ, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της αυτοκινητοβιομηχανίας Chrysler. Ασχολείται -ως επί το πλείστον- με αυτοκίνητα και κάνει παρέα με τον Βιν Ντίζελ και τον Ντουέιν Τζόνσον, που έχουν κάνει καριέρα πρωταγωνιστώντας σε ταινίες με γρήγορα αυτοκίνητα.

Το αφεντικό της Yahoo, η 39χρονη Μαρίσα Μάγιερ, βρίσκεται στην έβδομη θέση. Η εντυπωσιακή ξανθιά κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος της Yahoo και ως CEO αναβάθμισε την εταιρία, κάνοντας κινήσεις όπως η ανανέωση του σάιτ Flickr και η εξαγορά της πλατφόρμας blogging, Τumblr. Μερικές θέσεις πιο κάτω, συγκεκριμένα στη 12η, κατρακύλησε η 30χρονη ελληνικής καταγωγής Σοφία Αμορούζο. Η πρώην κλεπτομανής αποφάσισε να κάνει την αδυναμία της για το καλό ντύσιμο δουλειά: δημιούργησε μια μικρή online μπουτίκ, την οποία διαχειριζόταν από το διαμέρισμά της. Πια η επιχείρησή της αξίζει 100.000.000 δολάρια. Η κόρη της ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφου Ντίνα Κουρεμέτη πέρυσι φιγουράριζε στην πρώτη θέση της λίστας, αλλά φέτος έπεσε πολύ, εξαιτίας απολύσεων αλλά και κακής συμπεριφοράς προς το προσωπικό της.

Ο μικρότερος της λίστας είναι ο 24χρονος Εβαν Σπίγκελ, ιδρυτής του Snapchat, που ακολουθεί στη θέση 13. Αυτή η εφαρμογή του για κινητά έχει φτάσει την αξία της εταιρίας του στα 2.000.000.000 δολάρια. Μάλιστα έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος πρόσφερε 3.000.000.000 δολάρια στον Σπίγκελ, αλλά ο τελευταίος αρνήθηκε ευγενικά. Τα παπούτσια για τους φτωχούς, τα Toms, έχουν χαρίσει στον 38χρονο ιδρυτή τους Μπλέικ Μαϊκόσκι την 28η θέση στη λίστα, αλλά και τη χαρά ότι με το πρόγραμμα «ένα για ένα» κατάφερε να εξασφαλίσει πάνω από 100.000.000 ζευγάρια παπούτσια για φτωχά παιδιά σε όλο τον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...