Τρίτη 14/10/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δεν θα μπορέσετε να τα καταλάβετε. Συμβιβαστείτε, έστω…

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλου θα είναι καλή. Κάντε νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν. Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν σας επιτρέπουν να απομακρυνθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα. Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά. Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν σας φταίει σε τίποτα, αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, δώστε τους χρόνο για να σκεφτούν. Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί απέναντί σας θα κάνετε θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως έχετε γίνει σκληροί, επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Για να δείξετε το ενδιαφέρον σας για αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε, μάλλον θα βρείτε τον μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγαίνετε έξω και τίποτε άλλο. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται σε τρίτα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δεν θα μπορέσετε να τα καταλάβετε. Συμβιβαστείτε, έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος. Ησυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις σας όσο και οι συνεργασίες σας. Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ