Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Δελφινάριο στο MEGA με μία

Η «Espresso» στο backstage τής πρώτης εκπομπής του Σεφερλή και της Τσαβαλιά, που γέμισε με γλυκά, λουλούδια και καρδούλες

Αναψαν οι… μηχανές στο πολυαναμενόμενο νέο πρωινό του Mega και η «Espresso» παρουσιάζει το backstage της πρώτης εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή και της Ελενας Τσαβαλιά! Τι έκαναν οι παρουσιαστές πριν από την έναρξη του «Mega με μία», τι γινόταν στα διαλείμματα, γιατί τα καμαρίνια θύμιζαν… κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας και, τέλος, ποιος τους χάρισε μια ξύλινη καρδιά για γούρι;
r234t3q4tg3qregt 1 0Ο Μάρκος στο ξεκίνημά του έκανε αναφορά στους προκατόχους της θέσης του, από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τη Σοφία Βόσσου, τον Γιώργο Πολυχρονίου, τον Φώτη και τη Μαρία και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έως τον Πέτρο Κωστόπουλο (τους οποίους είχε όλους κορνιζάρει) και στην ουσία ζήτησε τα… φώτα τους. Ο οικοδεσπότης, αφού σύστησε με πρωτότυπο τρόπο (μέσω κλήρωσης) την ομάδα που θα τον πλαισιώνει, παρουσίασε τις στήλες, έκανε πρόβα με την ορχήστρα του Χρήστου Χολίδη αυτοσχεδιάζοντας ένα τραγούδι για το πρωινό και πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του. Με τον τραγουδιστή τα είπαν μάλιστα πάνω σε ποδήλατα γυμναστικής, λίγο προτού αρχίσουν οι ζεϊμπεκιές και τα τσιφτετέλια.

Αρχικά, οι δύο παρουσιαστές πήραν τις ευχές από τον γιο τους Χάρη, ο οποίος πρόσφερε στους γονείς του μια ξύλινη καρδιά που έγραφε «καλή επιτυχία, μαμά – μπαμπά»! Φυσικά, αυτό το δώρο τούς συγκίνησε ιδιαίτερα, όπως έγινε και με τα… άπειρα πρωινά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν από τους φίλους τους με ευχές για καλό ξεκίνημα. Ο «Mr Δελφινάριο» δεν σταμάτησε να μιλάει με τους συνεργάτες του για τον ήχο, τα μικρόφωνα και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να τσεκάρουν πως όλα πηγαίνουν ρολόι.

Μάλιστα προκειμένου να τους γλυκάνει, έφερε και κούτες με γλυκά για όλους. Σε ένα από τα διαλείμματα, η Ελενα πήρε τηλέφωνο τον γιο τους, τον Χάρη, καθώς εκείνος είναι, όπως συχνά λένε, το γούρι τους! Στα καμαρίνια γινόταν ο απόλυτος χαμός από τα… λουλούδια! Τόσο εκείνο του Μάρκου και της Ελενας όσο και των υπόλοιπων συντελεστών θύμιζαν… κήπο, καθώς τα λουλούδια έφταναν -συνοδευόμενα με ευχητήριες κάρτες- με ρυθμούς πολυβόλου!

Εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που θα παρουσιάζει τη δική του στήλη με τίτλο Οuga challenge (χθες έλουσε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων), τη Χριστίνα Πολίτη, τη Βίκυ Παγιατάκη και τον Στέλιο Κρητικό, υπάρχουν και οι αφανείς συντελεστές στο πρωινό, οι οποίοι στηρίζουν το όλο εγχείρημα. Ενας από αυτούς είναι ο Προκόπης Δούρβας, ο οποίος με την εμπειρία χρόνων στη μόδα έκανε και πάλι τη διαφορά. Μαζί με το επιτελείο του προτείνουν όχι μόνο επιλεγμένα κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά και μοντέλα που θα συζητηθούν, όπως η Τζούλια Νόβα.

Η ωραία ξανθιά στο πλατό του Μάρκου!
r234t3q4tg3qregt 7 0
ΕΝΑ νέο αστέρι ανέτειλε στην πρεμιέρα του «Mega με μία» και κάπως έτσι το Μεγάλο κανάλι απέκτησε τη Δούκισσά του! Η Τζούλια Νόβα, η εκρηκτική ξανθιά που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί φλερτάροντας μαζί της, αποκαλύπτεται στην «Espresso». Η «Δούκισσα Νομικού του Mega», όπως τη «βάφτισαν» λόγω της ομοιότητάς της με την παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, δεν αναστάτωσε μόνο το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τα social media. Σήμερα θα κάνει την πρώτη… πασαρέλα της στο πλατό φορώντας καυτά εσώρουχα. «Είναι κολακευτικό να με συγκρίνουν με τη Δούκισσα» λέει η 23χρονη Τζούλια. «Είναι πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά δεν ξέρω αν μοιάζουμε». Η Τζούλια είναι μοναχοπαίδι και κατάγεται από το Ivanofrankivsk της Ουκρανίας, ενώ ήρθε στην Ελλάδα πριν από περίπου δέκα χρόνια μαζί με τη μητέρα της, που, όπως μας λέει, είναι και η καλύτερή της φίλη.

Εργάζεται ως μοντέλο, παρά το γεγονός ότι έχει σπουδάσει οικονομικά. Στο ενεργητικό της έχει και τη συμμετοχή στο video clip του Λευτέρη Πανταζή «Ερωτας». Αν και βρισκόταν και στο πρωινό που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρυσι, φέτος φαίνεται πως έγινε το μεγάλο «μπαμ» για εκείνην. «Η ενασχόλησή μου με την τηλεόραση έγινε όταν από το πρακτορείο μου, το Cristi Models, με ενημέρωσαν ότι έψαχναν κάποια κοπέλα για μια εκπομπή και είπα να το δοκιμάσω πέρσι» λέει. «Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι φέτος, αλλά ομολογώ ότι δεν περίμενα όλη αυτή τη δημοσιότητα». Πριν από λίγες μέρες φωτογραφήθηκε στη νέα καμπάνια νυφικών του οίκου Vercace. Οσο για τον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτει για εκείνην πως είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Στην προσωπική της ζωή έχει κάποιον να τη… φυλάει, αφού ο αγαπημένος της, Γιάννης, είναι ένα ακόμη στήριγμα στα όνειρά της. Η σχέση τους μετράει περίπου πέντε χρόνια και είναι περήφανος για εκείνην.

Τεριάννα Παππά 

Με όπλο του το πηγαίο χιούμορ

ΕΝΑ λαϊκό είδωλο στο τιμόνι του «Mega με μία» δεν μπορεί παρά να κάνει τη διαφορά στα πρωινάδικα που ξέραμε έως τώρα. Πρώτα απ’ όλα είναι επαγγελματίας (κωμικός) ηθοποιός και δεν υποδύεται τον ηθοποιό σε ανάλαφρους ρόλους και… σχεδόν στημένες φάρσες για να γελάσει ο κόσμος. Κάτι που συμβαίνει στο απέναντι κανάλι με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη και την παρέα τους. Με άλλα λόγια, αν το ζητούμενο της εκάστοτε πρωινής τηλεοπτικής ζώνης είναι η ψυχαγωγία, ώστε το κοινό να χαλαρώνει και να γελάει, τότε ο Σεφερλής το γέλιο το έχει στο τσεπάκι του. Ετσι, στην πρώτη εκπομπή του είδαμε να χρησιμοποιεί το μεγάλο όπλο του (που δεν είναι άλλο από το πηγαίο χιούμορ του μέσα από γκριμάτσες και ατάκες) και αυτό να κυριαρχεί ακόμη και σε τυπικές τηλε-στήλες όπως η μαγειρική και τα ζώδια. Εως και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έβγαλε από το γνώριμο, τυπικό καβούκι του και τον έκανε… γελωτοποιό!

Αλκίνοος Μπουνιάς

Δεν ξέφυγε από τη… μανιέρα του

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ πολλά περισσότερα από μια άκρως θεατρική πρεμιέρα ώστε να καταφέρει να μας πείσει. Ο Μάρκος Σεφερλής δούλεψε πολύ για το νέο πρωινό του Mega και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε όλη τη διάρκεια του… One Mark Show που παρουσίασε χθες το πρωί. Μόνο που το «Mega με μία» δεν είναι επιθεώρηση. Και δυστυχώς, ο δημοφιλής κωμικός δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη… μανιέρα του. Πολλά από τα αστεία που είπε έμοιαζαν βγαλμένα από κάποιο νούμερό του στο Δελφινάριο (π.χ. «υπάρχει διαφάνεια, το βλέπετε, η γυάλα είναι διαφανής»). Κάποιοι χαρακτήρισαν τη νέα πρωινή πρόταση του Mega «ευρηματική», «διαφορετική», ακόμη και «εναλλακτική». Προσωπικά θα τη χαρακτήριζα «σεφερλική». Ο ταλαντούχος ηθοποιός προσάρμοσε στα τηλεοπτικά δεδομένα της πρωινής ζώνης αυτό που κάνει εδώ και χρόνια με τεράστια επιτυχία στο σανίδι. Μέχρι και κοινό έφερε στο στούντιο… Το αν θα σημειώσει ανάλογη επιτυχία θα φανεί από τα νούμερα της Nielsen. Το σίγουρο είναι πως ο Μάρκος έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του…

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...