Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ανατριχίλα από άγρια δολοφονία

Σοκ στην Νάξο από τον στραγγαλισμό γνωστής ζωγράφου μέσα στο σπίτι της

Ενα θρίλερ εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα στη Νάξο μετά την άγρια δολοφονία γνωστής ζωγράφου μέσα στο εξοχικό σπίτι της! Οι αστυνομικοί που βρήκαν νεκρή την 59χρονη Κατερίνα Ζ., δεμένη πισθάγκωνα και με ένα ύφασμα τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της, με το οποίο -όπως εκτιμάται- την έπνιξαν οι δράστες, προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος στο μυστήριο. Αρχικά οι έρευνές τους στρέφονται σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας.

Το στυγερό έγκλημα, που έχει προκαλέσει σοκ στους κατοίκους του νησιού, σημειώθηκε όταν ο δράστης (ή οι δράστες) εισέβαλε στο απομονωμένο σπίτι του θύματος, που βρίσκεται στη Χώρα Νάξου μεταξύ Γαλανάδου και Σαγκρίου, πάνω σε έναν λόφο και αποκαλύφθηκε γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η ζωγράφος ζούσε μόνιμα στην Αθήνα και είχε έναν γιο. Από τα τέλη της άνοιξης έως και τα μέσα του φθινοπώρου, όμως, έφευγε για το νησί που λάτρευε και το οποίο ήταν ο τόπος καταγωγής του πατέρα της, ο οποίος είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Απείρανθο. Ο γιος της, που βρισκόταν στην Αθήνα όπου σπουδάζει, ανησύχησε διότι την έπαιρνε τηλέφωνο επί περίπου τρεις ημέρες κι εκείνη δεν απαντούσε.

Νεκρή στο πάτωμα

Η αγωνία του για την τύχη της μητέρας του έφτασε στο κόκκινο όταν ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο εξοχικό προκειμένου να δουν αν είχε συμβεί κάτι στην 59χρονη.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα και το κουδούνι της οικίας, αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Ετσι, παραβίασαν την πόρτα και όταν μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού αντίκρισαν αυτό που φοβόντουσαν από την αρχή. Η άτυχη γυναίκα κειτόταν νεκρή στο πάτωμα, έχοντας τα χέρια της δεμένα πίσω στην πλάτη, ενώ γύρω από τον λαιμό της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι ως θηλιά για να την πνίξουν. Το εξοχικό δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ η πρώτη εικόνα της γυναίκας μαρτυρούσε ότι ήταν νεκρή επί περίπου τρία 24ωρα.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για αυτοψία, ενώ την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου. Στο μεταξύ, η σορός μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 59χρονη δεν είχε πολλές επαφές με τους περιοίκους, αφού προτιμούσε να περνάει πολλές ώρες μόνη της ζωγραφίζοντας τους πίνακές της.

Πολλές φορές μάλιστα συμμετείχε και σε εκδηλώσεις εικαστικού περιεχομένου, οι οποίες λάμβαναν χώρα στη Νάξο. Δεν είχε παντρευτεί ποτέ, ενώ ένα διάστημα είχε μείνει και στο εξωτερικό.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...