Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τα «χίλια πρόσωπα» της Ελενας

Η ζωή της (fit) συζύγου του Μάρκου Σεφερλή προτού βρεθεί μαζί του στο «Mega με μία»!

Είναι ηθοποιός, μητέρα και σύζυγος, ενώ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της Μάρκου Σεφερλή στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega κατάφερε να γίνει κι ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της πρωινής ζώνης. Η Ελενα Τσαβαλιά από «σταρ της βιντεοκασέτας», όπως την αποκαλούν πολλοί, μπήκε ξανά στον τηλεοπτικό χάρτη από ένα άλλο, διαφορετικό πόστο, εκείνο της παρουσιάστριας.

Αν και είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ’80, που αργότερα έγιναν καλτ (όπως, για παράδειγμα, το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»), η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στην πολύ αγαπημένη σειρά «Μικρομεσαίοι», όπου υποδύθηκε την Ελένη, τη σύζυγο του Παύλου Ευαγγελόπουλου. Νωρίτερα είχε συμμετάσχει και στο τηλεοπτικό hit «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, ενώ μετά το σίριαλ του Γιάννη Δαλιανίδη πρωταγωνίστησε και στη «Σοφία ορθή» του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η Ελενα είδε τις μετοχές της στον χώρο του θεάματος να εκτοξεύονται στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, τόσο στις τηλεοπτικές σειρές που υπέγραψε ο κωμικός ηθοποιός όσο και στις θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες -κάθε σεζόν- ήταν sold out. Αν και θα μπορούσε να είναι συμπαρουσιάστριά του στο «Mega με μία», εκείνη προτίμησε να μείνει στη… σκιά του, αφού γνωρίζει την πληθωρικότητα του χαρακτήρα και του ταλέντου του. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Μάρκος, αν και μπορεί να κρατήσει ένα one man show, θέλει δίπλα του ανθρώπους ικανούς για να τον πλαισιώνουν και να βάζουν κι εκείνοι με τον δικό τους τρόπο το λιθαράκι τους στην επιτυχία.

Πρωινή έγερση

Αν και θα μπορούσε να φτάνει από τους τελευταίους στο στούντιο της Παιανίας απ’ όπου βγαίνει το «Mega με μία», εντούτοις η Ελενα Τσαβαλιά βρίσκεται στο γραφείο της εκπομπής από τις 07.30, ώστε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της εκπομπής. Εκτός από τη στήλη της μόδας, η όμορφη ηθοποιός βάζει κι ένα χεράκι στην κουζίνα όποτε ο σεφ Ανδρέας Λαγός είναι απών. Να πούμε πάντως πως για την εμφάνισή της στην εκπομπή η ηθοποιός κράτησε μεν το ξανθό μαλλί, που τόσο της πάει, ωστόσο άλλαξε τόνο, κάτι που οι περισσότερες παρουσιάστριες κάνουν ως ανανέωση λίγο προτού βγουν στο «γυαλί».
4323rqfawerf 1
Μία από τις μεγάλες αδυναμίες της Ελενας είναι η γυμναστική. Οπως είδαμε και το καλοκαίρι που μας πέρασε στις φωτογραφίες των παπαράτσι, αλλά και σε εκείνες που μόνη της ανέβαζε στην προσωπική σελίδα της στο facebook, η ηθοποιός διαθέτει κορμί… θανατηφόρο. Οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα, ενώ όπως είναι φανερό, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της φροντίζει τη σιλουέτα της. Μάλιστα, εκτός από το πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο, λατρεύει και το μπόουλινγκ με το οποίο ασχολείται πολλά χρόνια. Αλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τα γυρίσματα της σειράς «Σοφία ορθή» όλοι οι συντελεστές έδιναν ραντεβού σε γνωστό χώρο στη Γλυφάδα κι επιδίδονταν σε strikes! Οσο για το στιλ της, είναι περιττό να πούμε πως το σώμα της τη βοηθάει αρκετά στο να υιοθετεί τις περισσότερες τάσεις της μόδας, ωστόσο αγαπημένες της είναι οι ροκ, αλλά με θηλυκές πινελιές, αλλά και οι πιο σικ, πάντα όμως με λεπτομέρειες που ταιριάζουν στην προσωπικότητά της.

Αν και πολυάσχολη, η Ελενα έχει ως προτεραιότητά της τον Χάρη. Μάλιστα, τα τελευταία καλοκαίρια προτιμά να απέχει από το θέατρο, ώστε να κάνει διακοπές με τον μικρό πρίγκιπά της. Εξάλλου, όταν το πρόγραμμα του Μάρκου το επιτρέπει, δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί κι εκείνος μαζί τους, αφού λόγω των παραστάσεών του μένει για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα. Η ηθοποιός πάντως βρίσκει τρόπους ώστε να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον Χάρη και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί παρακολουθούν παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Η παράσταση που οδήγησε δύο… φίλους στην εκκλησία
4323rqfawerf 3
Η ΕΛΕΝΑ Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής γνωρίστηκαν το 2001 στη θεατρική παράσταση «Happy end» που παιζόταν στο χειμερινό θέατρο Αλσος. Αν και οι δύο ήταν χρόνια στον χώρο, δεν είχε τύχει να συνεργαστούν νωρίτερα. Βέβαια, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, ο τίτλος της παράστασης ήταν και για τους δύο… προφητικός. Ο έρωτάς τους δεν ήταν κεραυνοβόλος, αφού την περίοδο που έπαιζαν μαζί ήταν αμφότεροι παντρεμένοι, εκείνος με την ηθοποιό Ελσα Μιχαλοπούλου κι εκείνη με έναν επιχειρηματία. Η ζωή όμως φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια. Οταν και οι δύο πήραν διαζύγιο, άρχισαν να κάνουν περισσότερη παρέα, ήρθαν πιο κοντά κι έτσι τους… προέκυψε σχέση. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν στη ζωή τους ήρθε ο γιος τους, ο Χάρης, το 2004.

Ο γάμος

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009, το ζευγάρι ενώθηκε επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε γνωστό παραλιακό χώρο στη Βάρκιζα, ύστερα από έξι χρόνια δεσμού. Η πρόταση είχε γίνει μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο», όπου ο πεντάχρονος τότε Χάρης βοήθησε τον μπαμπά του να περάσει στο δάχτυλο της μαμάς του το δαχτυλίδι, το οποίο είχε διαλέξει το ζευγάρι σε ταξίδι στο Παρίσι. Στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν πολλοί celebrities, μεταξύ των οποίων η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, ο Νίκος Βέρτης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ζώζα Μεταξά και πολλοί ακόμη.

Η Ελενα Τσαβαλιά συνοδευόταν από τον γιο της κι έκλεψε τις εντυπώσεις με το σικ και κομψό νυφικό της. Σε αντίθεση με το έθιμο, η νύφη δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, αλλά τη στιγμή που ο παπάς είπε «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» γύρισε και φίλησε τον Μάρκο.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...