Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Συναυλιακό» πικνίκ με Χατζηγιάννη

Οι ομογενείς της Αυστραλίας γέμισαν το Myer Music Bowl για τα τραγούδια του

Εχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξίδεψε ως τη χώρα των καγκουρό, προκειμένου να δώσει μεγάλη συναυλία στο εντυπωσιακό Myer Music Bowl της Μελβούρνης, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της πόλης να τον συνοδεύει στο μουσικό ταξίδι του. Ο τραγουδιστής αποδέχτηκε την πρόταση των ομογενών της Αυστραλίας και εμφανίστηκε αφιλοκερδώς στον υπέροχο συναυλιακό χώρο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ της πόλης, ώστε να συμβάλει με τον τρόπο του στην αποπεράτωση του ελληνικού πολιτιστικού κέντρου της κοινότητας.

Αν και τα απλά εισιτήρια κυμαίνονταν ανάμεσα σε 25 και 99 δολάρια Αυστραλίας, περίπου εκατό ομογενείς έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και πλήρωσαν 300 δολάρια ώστε να απολαύσουν -εκτός από τον καλλιτέχνη- εκλεκτό φαγητό και ποτό. Συνολικά 3.500 άνθρωποι παρακολούθησαν το live, πολλοί μάλιστα έχοντας απλώσει στον λόφο όπου βρίσκεται το Myer Music Bowl τις κουβέρτες τους. Εξάλλου ο καιρός ήταν με το μέρος τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να συνδυάσουν το μουσικό event με πικνίκ.
23r2q4rqwrwf 3Αν και ορισμένοι ενδεχομένως να περίμεναν τον Μιχάλη να ανοίξει το πρόγραμμα με δικά του κομμάτια, εντούτοις εκείνος συνοδευόμενος από τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης ερμήνευσε αρχικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Στη συνέχεια, με το κοινό να κάνει «δεύτερη φωνή», τραγούδησε τις επιτυχίες του που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους ομογενείς.

Εκτός από τους ομογενείς όμως, εκείνη που καμάρωνε ιδιαίτερα ήταν η σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ταξίδεψε μαζί του γι’ αυτή τη σημαντική στιγμή. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» και στο 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που έγινε στην πόλη. Μάλιστα, η ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη παιζόταν σε πέντε αίθουσες, οι οποίες ήταν κατάμεστες από κόσμο. Η Ζέτα και ο Μιχάλης δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν το φιλμ μαζί με τους ομογενείς, ωστόσο παραβρέθηκαν στη δεξίωση που ακολούθησε.

Το πιάνο της Ζέτας
23r2q4rqwrwf 1
Η Ζέτα επέστρεψε χθες στην Αθήνα, αφού απόψε θα παραστεί στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Στα καλά καθούμενα» του Νίκου Ζαπατίνα, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μαζί με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάνει ένα ταξίδι στην περιπέτεια, συναντώντας στον δρόμο της μια πλειάδα guest, που ο καθένας παίζει τον δικό του σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Σύμφωνα με το σενάριο, η ζωή του Μπάμπη (Παπασπηλιόπουλος) ανατρέπεται μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Μακρυπούλια). Ενα πιάνο που κρύβει μεγάλο θησαυρό, τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει, μια περιουσία που αναζητεί κληρονόμο, μια πανύψηλη καλόγρια (Παπαχαραλάμπους), ένας τεχνικός τηλεόρασης και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας είναι όλα όσα συμβαίνουν στα καλά καθούμενα.
43213res 1 0Τεριάννα Παππά
Φωτογραφίες: Kostas Deves 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...