Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δευτέρα 27/10/2014

ΚΡΙΟΣ: Καινούργια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις…

ΚΡΙΟΣ: Καινούργια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές, οπότε φανείτε πιο διορατικοί. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική σας ζωή με περισσότερη υπευθυνότητα και προσοχή. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε ανάλογα. Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές απαιτήσεις σας και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το μόνο που θα έχετε, αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι σε καινούργια κατάσταση που θα αφορά μια συνεργασία σας. Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά, όταν οι περιστάσεις το προστάζουν. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο. Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας, που θα έρθουν με κάπως περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με περισσότερη αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο σας θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε μια σχέση σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοποιείστε την κοινωνική ζωή σας. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας. Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρείστε ορισμένες από τις κοινωνικές σας σχέσεις και αν χρειαστεί, προσανατολιστείτε σε καινούργια δεδομένα. Η ερωτική ζωή σας θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθείστε οικονομικές συμφωνίες, που δείχνουν να βρίσκουν πεδίο στήριξης. Εφαρμόστε τις ιδέες σας προτού τις κοινοποιήσετε, για να μη σας αντιγράψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, καθώς προτάσεις και νέα σχέδια θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο ώστε να μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί. Προτού βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι έρωτες έρχονται μέσα από καινούριες γνωριμίες, αλλά έχετε ανάγκη να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα. Μην την πατήσετε λόγω μεγάλης αυτοπεποίθησης. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά θέματά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...