Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Θέλω να παντρευτώ γυναίκα

Η sexy πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου δηλώνει απογοητευμένη από το ανδρικό φύλο, ερωτευμένη με την Χρύσα και έτοιμη να «νοικοκυρευτεί»

Απογοητευμένο από τους άνδρες και πανέτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα με γυναίκα (!) δηλώνει το καυτό κορίτσι των πορνοταινιών Μαρία Αλεξάνδρου, που τολμά και σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση μας συστήνει πρώτη φορά τη νέα της σύντροφο, τη χορεύτρια Χρύσα, με την οποία μάλιστα κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

Τα δύο νεαρά κορίτσια ζουν εδώ και λίγο διάστημα μαζί, σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, και σκέφτονται όχι μόνο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά η γαμήλια τελετή τους (κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό) να αφήσει εποχή και τους πάντες με… ανοιχτό το στόμα.
45r32rt32t 3«Ο,τι δεν κατάφεραν να μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια οι σχέσεις που έκανα με άνδρες, μου τα έδωσε όλα η Χρύσα» λέει στην «Espresso» η σέξι Μαρία, η οποία κάνει καινούργια -και ανατρεπτική- αρχή στην προσωπική ζωή της. 

«Είναι όλα διαφορετικά»

«Εκείνοι με έβλεπαν περισσότερο ως κορμί, και όχι ως έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να ερωτευτεί και να ζήσει δίπλα σε έναν σύντροφο που θα τον προσέχει και θα τον αγαπά. Τώρα με τη Χρύσα όλα είναι διαφορετικά» δηλώνει η αισθησιακή Αλεξάνδρου (που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει αντίπαλον δέος της παντρεμένης και ξενιτεμένης πια Τζούλιας Αλεξανδράτου), η οποία μάλλον θα στεναχωρήσει πολλά αρσενικά με αυτή την απόφασή της.

Δεν θα είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η μελαχρινή σεξοβόμβα (για κάποιο διάστημα ανήκε στο δυναμικό της Sirina) σοκάρει. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο η Μαρία φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στην πλατεία Συντάγματος, μετά την υπόσχεση που είχε δώσει στους αναγνώστες της «Espresso», πως στην περίπτωση που η εθνική μας ομάδα κατάφερνε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, εκείνη θα… έβγαινε από τα ρούχα της. Η κίνησή της αυτή, την οποία έκανε μέρα μεσημέρι στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης, άφησε άφωνους τους περαστικούς.
45r32rt32t 1Πάντως, μιλώντας για τη νέα σχέση της η Μαρία (που την περίοδο αυτή κάνει ταξίδια στην Ιταλία συζητώντας με εκπροσώπους οίκων μόδας, προκειμένου να προχωρήσει σε συνεργασία στο catwalk) δηλώνει κατενθουσιασμένη. 

«Με αγαπά και την αγαπώ. Οσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό σε κάποιους, είναι η αλήθεια. Αν και γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, το τελευταίο διάστημα ήρθαμε πιο κοντά, μέχρι που πήραμε την απόφαση να εκφράσουμε η μια τον έρωτά της στην άλλη».

Η γνωριμία τους

«Ηταν την περίοδο που μόλις είχαμε βγει και δύο από σχέσεις με τα πρώην αγόρια μας, τα οποία μας απογοήτευσαν. Με τον τελευταίο μου σύντροφο ήμασταν η νύχτα με τη μέρα, εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, ήταν πολύ καταπιεστικός. Ετσι μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, ανακαλύψαμε ότι έχουμε κοινά “θέλω” και αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα. Το συναίσθημα αυτό άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει μορφή και να γίνεται ένα πάθος, που έπρεπε με κάθε τρόπο να εκφραστεί.
45r32rt32t 1»Τελικά δεν πέσαμε καθόλου έξω, αφού ζούμε υπέροχες στιγμές. Μάλιστα σκεφτόμαστε σοβαρά όλο αυτό να το επισημοποιήσουμε κιόλας, είτε υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης είτε πραγματοποιώντας έναν γάμο ακόμα και στο εξωτερικό».

Η χορεύτρια που της έκλεψε την καρδιά

Η 21χρονη σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου είναι χορεύτρια και μας συστήνεται με το καλλιτεχνικό της όνομα, Χρύσα Χρυσάκι.

«Δεν με απασχολεί καθόλου το τι θα πουν οι γύρω μας. Με ενδιαφέρει να είμαστε μαζί και να περνάμε καλά» δηλώνει στην «Espresso» η αγαπημένη της «εκρηκτικής» Μαρίας, που μέρα με τη μέρα ανακαλύπτει πως έχει ακόμα περισσότερα κοινά με τη σύντροφό της. «Θέλουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μάλιστα πολλοί λένε, όταν μας βλέπουν μαζί, πως μοιάζουμε και εμφανισιακά. Αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλωστε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μας θέλουν και τις δυο να είμαστε σε άψογη φόρμα. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, έχουμε πολλά χόμπι. Ο τρόπος ζωής μας είναι κοινός, έχουμε βρει η μια την τέλεια σύντροφο δίπλα στην άλλη. Εχουμε και τον σκύλο μας, τον Αλεξάνδρο, που μας αγαπά πολύ» καταλήγει η Χρύσα, η οποία ονειρεύεται μια ζωή δίπλα στη σέξι Μαρία.
45r32rt32t 2 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...