Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Τετάρτη 29/10/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα είναι πολύ ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Ορισμένα συναισθήματα φαίνεται πως σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη. Δεν θα έχετε σοβαρούς λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να υποχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα είναι πολύ ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο. Σύμμαχός σας θα είναι η καλή σας τύχη, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα πολύπλοκες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευνοημένοι θα είστε και σε επαγγελματικό αλλά και ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν καλύτερη πορεία. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιδιώξετε να εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή σε τυχερά παιγνίδια, γιατί σε αυτά τα θέματα επιβάλλεται να είστε προνοητικοί. Αρκετές νέες εμπειρίες θα αποκτήσετε από τη συναναστροφή σας με φιλικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας στον επαγγελματικό τομέα σας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί σας αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι ή να τα κρατάτε σε απόσταση. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε για διασκεδάστε με την ψυχή σας και να φλερτάρετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα αποτελέσουν ένα από τα εμπόδια στη συναισθηματική σας ζωή, αφού δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε με ψυχραιμία. Κάντε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σας, καθώς η μεταξύ σας επικοινωνία είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματά σας από τις επιθυμίες σας, αν επιδιώκετε να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως ερωτική και ρομαντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας αλλά και σε αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς. Μπορείτε να επιστρατεύσετε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που θέλετε να βγάλετε από τη ζωή σας γιατί σας έχουν θίξει. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας, όποιο λόγο και να είχαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας για να χαρείτε τη μέρα. Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη, φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο που θα σας δοθεί προκειμένου να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στις οικογενειακές υποθέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...