Προβλέψεις για 20/4

ΚΡΙΟΣ: Λίγες ώρες με αγαπημένους σας φίλους θα σας ανανεώσουν ψυχικά. Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε ιδιαίτερα στα λόγια τους, καθώς θα υπάρχει έντονη διάθεση υπερβολής από τη μεριά τους. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, αφού οι πιθανότητες να τα πάρετε πίσω είναι ελάχιστες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί σε οποιοδήποτε σχέδιο ή επαγγελματική πρόταση μπορεί να ακούσετε σήμερα, καθώς δεν φαίνεται να στηρίζεται σε ιδιαίτερα γερές βάσεις. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Πολύ θετικές είναι οι προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στη γρήγορη αντίληψη που σας διακρίνει, δεν επαναπαύεστε στην επιφάνεια των πραγμάτων κι έτσι αποφεύγετε σημαντικά λάθη. Ωστόσο πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τονώνουν την αισιοδοξία σας και ανεβάζουν την διάθεσή σας. Είστε σε σωστό δρόμο, ακολουθήστε τον με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μη βιάζεστε να πιστέψετε πράγματα που είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Μόνο στον εαυτό σας και στις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλετε μπορείτε να βασιστείτε. Η συντροφιά αγαπημένων φίλων θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Μην υποσχεθείτε όμως πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε για να μη βγείτε εκτεθειμένοι. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε γνωριμίες, που όμως θα αποδειχθούν στο τέλος καθαρά περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εύθυμη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σάς τονώνει και ανεβάζει την ψυχολογία σας. Στα αισθηματικά σας μένετε πολύ ικανοποιημένοι, καθώς ανακαλύπτετε πολλά κοινά σημεία που σας δένουν βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Μη βιαστείτε να πιστέψετε κάποιες φήμες που θα ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση να διασκεδάσετε και θα σας προσφερθούν αρκετές ευκαιρίες. Μπορεί όμως να γίνετε υπερβολικοί τόσο στα έξοδα που θα κάνετε όσο και στη συμπεριφορά σας. Στα αισθηματικά σας Θα βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές. Φροντίστε μόνο να είστε ειλικρινής και αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Θα ξαφνιάσετε το οικογενειακό σας περιβάλλον με την καλή σας διάθεση και την πρωτοτυπία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα βιώσετε απολαυστικές στιγμές, αποφύγετε όμως τα σοβαρά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά θα είναι περιστασιακές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα, καθώς όλα φαίνεται να κυλάνε όπως επιθυμείτε. Μη βιάζεστε να πιστέψετε τα λόγια κάποιων, απλώς και μόνο επειδή είναι ευχάριστα. Φανείτε επιφυλακτικοί, καθώς η αναξιοπιστία όσων ακούσετε θα φανεί σύντομα. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε διατροφικές υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας σας φέρνει πιο κοντά και σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η έντονη γοητεία σας μπορεί να οδηγήσει τους αδέσμευτους σε μια ποιοτική γνωριμία. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να ξεφύγετε εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα θετική είναι η ατμόσφαιρα στα οικογενειακά σας και απολαμβάνετε την αγάπη των αγαπημένων σας προσώπων. Το κλίμα στα αισθηματικά σας είναι εξίσου καλό, όμως αποφύγετε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που δεν είστε σε θέση να τηρήσετε, καθώς μπορεί εύκολα να εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλό είναι να γνωρίζετε τα όρια των δυνατοτήτων σας και να μην προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Μην ακούτε κάποιους που υποστηρίζουν το αντίθετο, καθώς ή μιλούν επιπόλαια ή δεν θέλουν το καλό σας. Βασιστείτε στην αίσθηση του μέτρου και στη φρόνησή σας, ώστε να αξιοποιήσετε τη μέρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ