Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εβαλαν χειροπέδες στους τρεις επιστάτες

Συνελήφθησαν αυτοί που άνοιξαν πυρ εναντίον των εργατών που ζητούσαν τα δεδουλευμένα στα χωράφια της Μανωλάδας.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι τρεις αδίστακτοι επιστάτες του «μακελειού» της Μανωλάδας που πυροβόλησαν εν ψυχρώ δεκάδες αλλοδαπούς εργάτες επειδή… τόλμησαν να διεκδικήσουν δεδουλευμένα έξι μηνών για την απασχόλησή τους σε χωράφια με φράουλες!

Από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών που τραυμάτισαν συνολικά είκοσι οχτώ άτομα σοκάροντας το πανελλήνιο και διασύροντας τη χώρα μας στο εξωτερικό. Μετά από εξονυχιστικές έρευνες και αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας κατάφεραν να εντοπίσουν έναν 21χρονο δράστη την ώρα που περιφερόταν σε κεντρική περιοχή στην Αμαλιάδα. Ο αδίστακτος επιστάτης δεν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών που έδρασαν αστραπιαία, με αποτέλεσμα να τον αιφνιδιάσουν και να του περάσουν χειροπέδες πριν προλάβει να αντιδράσει.

Λίγη ώρα αργότερα και έπειτα από άριστα συντονισμένη επιχείρηση, εντοπίστηκαν και οι άλλοι δυο «πιστολέρο», ηλικίας 39 και 27 ετών, την ώρα που βρισκόντουσαν σε δικηγορικό γραφείο της πόλης, πιθανώς για να διαπραγματευτούν την παράδοσή τους. Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί «εφόρμησαν» στο γραφείο και συνέλαβαν τους δύο δράστες πριν προλάβουν να αντιδράσουν. Οι συνολικά τρεις επιστάτες που έβαψαν με αίμα αθώων εργατών το χώμα της Μανωλάδας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος -σύμφωνα με νομικούς κύκλους- θα τους ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος είκοσι οχτώ ανθρώπων. Οπως μάλιστα έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε «μπλεχτεί» και στο παρελθόν σε επίθεση κατά μετανάστη και μάλιστα στην ίδια περιοχή.

Εικόνες-σοκ

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο με σκηνές από την αιματηρή επίθεση εναντίον διακοσίων περίπου μεταναστών από το Μπανγκλαντές έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο. Στο συγκεκριμένο βίντεο, που έχει μαγνητοσκοπηθεί λίγα μόλις λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση, διακρίνονται δεκάδες τραυματισμένοι μετανάστες που κείτονται αιμόφυρτοι στο έδαφος και περιμένουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρουν στα κέντρα υγείας του Πύργου και της Πάτρας. Δίπλα στους χτυπημένους αλλοδαπούς που σφαδάζουν από τους πόνους βρίσκονται πολλοί ομοεθνείς τους που προσπαθούν να τους συνεφέρουν και να τους αναπτερώσουν το ηθικό. 

Ο υπουργός

Το σημείο όπου δέχτηκαν τη δολοφονική επίθεση οι αλλοδαποί εργάτες επισκέφτηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, που χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν και δήλωσε ότι κανένας από τους αλλοδαπούς που βρέθηκαν στο στόχαστρο των επιστατών δεν θα απελαθεί. «Αυτό που συνέβη όχι μόνο αντίκειται στη νομιμότητα, αλλά αντίκειται ευθέως στην ιδέα της ανθρωπιάς. Οσα συνέβησαν είναι απαράδεκτα και δεν έχουν καμία σχέση με την ευρύτερη κουλτούρα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας» ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...