Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Βρετανικό ριάλιτι στην Αρτα

Αξέχαστες στιγμές για τους συμμετέχοντες που έψησαν κάστανα και έφτιαξαν τηγανίτες

Αν και Βρετανοί, ξέχασαν για λίγο τις παμπ και το ουίσκι και όχι μόνο δοκίμασαν τσίπουρο, αλλά το έφτιαξαν κιόλας, ψήνοντας παράλληλα κάστανα, φτιάχνοντας παραδοσιακές τηγανίτες και ανοίγοντας φύλλο για χορτόπιτα! Κι όλα αυτά με φόντο το γεφύρι της Αρτας!
r4234rt34t 3Αξέχαστες στιγμές πέρασε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην ηπειρωτική πόλη η ομάδα Βρετανών που συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή αγγλικού καναλιού. Πρόκειται για το «Coach Trip», ένα ριάλιτι του Channel 4, οι παίκτες του οποίου ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη, επισκέπτονται πόλεις και χωριά και λαμβάνουν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες. Οι συμμετέχοντες ψηφίζουν για την αποχώρηση ενός κάθε φορά, όπως γίνεται σε αυτού του είδους τις εκπομπές.

Την περασμένη Κυριακή, ανήμερα τη γιορτή του αγίου Δημητρίου, το «Coach Trip» ήρθε στη χώρα μας, συγκεκριμένα στην Αρτα και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία της Ροδαυγής και φυσικά στο σήμα κατατεθέν της πόλης, που δεν είναι άλλο από το γεφύρι της Αρτας.
r4234rt34t 4Οι 15 διαγωνιζόμενοι, άνδρες και γυναίκες, που είχαν χωριστεί σε ομάδες, φάνηκαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους τις «προκλήσεις», αφού ήταν πρωτόγνωρες γι’ αυτούς. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν στην απόσταξη τσίπουρου, στο ψήσιμο κάστανου και στην παρασκευή τηγανίτας, τραχανά και χορτόπιτας. Οταν ετοίμασαν όλα όσα τους ζητήθηκαν, τα πρόσφεραν στους ντόπιους οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία για να παρακολουθήσουν τους ξένους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να ανταποκριθούν στη δοκιμασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες παρακολούθησαν με υπομονή και ενδιαφέρον το στήσιμο των σκηνικών και όλα όσα ζητούσαν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες να τηρηθούν για τα γυρίσματα.
r4234rt34t 1Μάλιστα οι φιλόξενοι Αρτινοί δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν τους επισκέπτες (συνολικά 30) με γλέντι και παραδοσιακούς χορούς, σε μία εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής, ο οποίος μάλιστα επιμελήθηκε έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Οι παίκτες συμμετείχαν και σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το ιστορικό γεφύρι, όπου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...