Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Γ. Ατζολετάκη «μαζεύει» ελιές!

Η γοητευτική ηθοποιός πήρε μέρος σε δράση για συγκέντρωση λαδιού, που θα διατεθεί στο κοινωνικό μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής

Μπορεί να έχει καιρό να εμφανιστεί καλλιτεχνικά, όμως η Γωγώ Ατζολετάκη παραμένει κάτι παραπάνω από ενεργή κοινωνικά και στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
Με στενό τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ και αθλητικά παπούτσια, η γοητευτική ηθοποιός βγήκε στα πεζοδρόμια της γειτονιάς της, στην Αγία Παρασκευή και μάζεψε… ελιές. Και σε αυτή τη δυναμική πρωτοβουλία δεν ήταν μόνη της! Παρέα με τις φίλες και γειτόνισσές της άπλωσαν λιόπανα, έστησαν σκάλες και έγιναν για λίγο αγρότισσες μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Και όλα αυτά φυσικά για καλό σκοπό!

dghwathwt

Αν και η πρωτοβουλία ανήκει στον δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Σταθόπουλο και τον εντεταλμένο σύμβουλο Κοινωνικών Δομών Γεράσιμο Βλάχο, η Γωγώ Ατζολετάκη ήταν εκείνη που ανέλαβε να κινητοποιήσει τον κόσμο, να τον καλέσει κοντά της και να συμμετάσχουν όλοι μαζί συντονισμένα στη συγκεκριμένη δράση. Γνωστή για τις οικολογικές της ανησυχίες και το ενδιαφέρον της για τις κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν από την κρίση, η 61χρονη ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέας πολλών βιβλίων παρέδωσε άλλη μία φορά μαθήματα ανθρωπιάς. Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα για το μάζεμα των ελιών από τα δέντρα στα πεζοδρόμια του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου το λάδι που θα παραχθεί να διατεθεί στο κοινωνικό μαγειρείο της περιοχής.

dgsgdfgd

«Ηταν μια μεγάλη γιορτή που τη χαρήκαμε κάθε στιγμή στις πέντε ώρες που δουλέψαμε. Εκεί και ο δήμαρχος, και ο Γεράσιμος, και η καλή μου φίλη Εύα Σολδάτου, και τα υπέροχα κορίτσια. Η Αναστασία, η Νατάσα, η Γεωργία, η Στέλλα και ο Θανάσης, που ανέβαινε μέχρι πάνω στη σκάλα και χτύπαγε τις ελιές στα πολύ ψηλά κλαριά. Απ’ αυτό το λάδι φέτος θα φάει κόσμος, αντί να πηγαίνει στράφι και να ποδοπατιέται πάνω στα τσιμέντα και στα πεζοδρόμια» έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η αγαπητή ηθοποιός που ανέβασε για του λόγου το αληθές και φωτογραφίες από την ξεχωριστή εκείνη μέρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Γωγώ Ατζολετάκη είχε στείλει επιστολή-κόλαφο προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, διαμαρτυρόμενη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Δήμητρα Δάρδα

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...