Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το πάρτι του Τεστίνο με τις εντυπωσιακές μούσες του!

Kέιτ Μος – Ναόμι Κάμπελ έκλεψαν την παράσταση στα glam γενέθλια του διάσημου φωτογράφου

Είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστούν μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίσεις της καριέρας τους. Δεν αποτελεί έκπληξη επομένως ότι το πάρτι γενεθλίων του Μάριο Τεστίνο κατακλύστηκε από τις αγαπημένες μούσες του. Ο διάσημος Περουβιανός φωτογράφος φρόντισε να κάνει εντυπωσιακή άφιξη στο hot στέκι του Λονδίνου The Chiltern Firehouse, όπου φιλοξενούταν το event του, καθώς κατέφθασε συνοδευόμενος από δύο από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του μόντελινγκ.
k74uy4ghegg 4Η Κέιτ Μος και η Ναόμι Κάμπελ είχαν δώσει τον καλύτερο στιλιστικό εαυτό τους, αφενός μεν προκειμένου να ανταποκριθούν στο θέμα της βραδιάς, που ήταν ο «Υπέροχος Γκάτσμπι», αφετέρου προκειμένου να επιβεβαιώσουν το status τους ως εκ των μεγαλύτερων style icons του κόσμου. Η Μος τράβηξε όλα τα φλας πάνω της επιλέγοντας να φορέσει κόκκινο leopard print κορμάκι και κόκκινο διαφανές φόρεμα, διά χειρός Stella McCartney, συνδυάζοντάς το με χρυσό τσαντάκι, κόκκινο κραγιόν και vintage χτένισμα δεκαετίας ’40. Την ίδια στιγμή, η Κάμπελ την ανταγωνιζόταν επάξια με μεταλιζέ μακριά τουαλέτα και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Τα μακριά μαύρα μαλλιά της στόλιζαν κόκκινα τριαντάφυλλα που θύμιζαν Κούβα.
k74uy4ghegg 3Ο οικοδεσπότης είχε επιλέξει για τη μεγάλη βραδιά των 60ών γενεθλίων του λευκό σακάκι με μαύρο παπιγιόν και το πιο χαρούμενο χαμόγελό του για το γεγονός ότι τον τίμησαν με την παρουσία τους τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο της μόδας και του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων οι σχεδιαστές Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ, Βαλεντίνο και Τζέιντ Τζάγκερ, ο Χιου Γκραντ, η Σιένα Μίλερ και η Κίρα Νάιτλι.
k74uy4ghegg 6Η Λάρα Στόουν και η Ποπάι Ντελαβίν πήγαν συνοδευόμενες από τους συζύγους τους, Ντέιβιντ Γουάλιαμς και Τζέιμς Κουκ, αντίστοιχα, ενώ η Εύα Χερτζίκοβα κατέφθασε μόνη. Στην πλειονότητά τους οι σταρ κατάφεραν να ανταποκριθούν στιλιστικά στο θέμα της βραδιάς, με μικρές εξαιρέσεις, όπως η Ρίτα Ορα.
k74uy4ghegg 5Η νεαρή τραγουδίστρια δεν φάνηκε να έχει επιμεληθεί ιδιαιτέρως το ντύσιμό της, από το οποίο δεν έλειπε κανένα χρώμα, δίνοντας την αίσθηση πως δεν είχε αντιληφθεί την επισημότητα της βραδιάς. Δεν θα έλεγε όμως κανείς το ίδιο και για το ανερχόμενο μοντέλο και σύντροφο του Μπράντλεϊ Κούπερ, Σούκι Γουότερχαουζ, η οποία έμοιαζε με ηρωίδα του Σκοτ Φιτζέραλντ. Το πάρτι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, που βρήκαν τους celebrities εξαντλημένους από τον χορό.

Η Κάιλι Μινόγκ στην τούρτα
k74uy4ghegg 8
ΑΚΟΜΗ και στα «ρεπό» της φαίνεται ότι δουλεύει η Κάιλι Μινόγκ. Ανάμεσα στις συναυλίες που δίνει στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τουρνέ της, η 46χρονη σταρ έκανε μια στάση στο πάρτι του Μάριο Τεστίνο, για να του τραγουδήσει προσωπικά το «Happy birthday», ξεπροβάλλοντας μέσα από την τούρτα του, προς μεγάλη έκπληξη όλων. Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram, η Αυστραλιανή σταρ φορώντας ένα στενό, χρυσό φόρεμα με ένα τεράστιο λουλούδι στο πλάι ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο στον αγαπημένο της φωτογράφο.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...