Σαββατοκύριακο 01-02/11/14

ΛΕΩΝ: Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας φωτεινό και χαρούμενο. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα, αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι. Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες, εφόσον νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δεν σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχό σας. Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στον συναισθηματικό τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας γίνουν δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο. Οι συνεργάτες σας θα σας προσεγγίσουν περισσότερο και θα υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας. Και στον οικογενειακό χώρο θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε ότι, όταν βλέπετε πως ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται σε δύσκολη θέση, δεν πρέπει να τους σπρώχνετε στα άκρα. Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να συναντήσετε φίλους που σας έχουν λείψει. Ηρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Συζητήσεις και επαφές που έχουν γίνει θα αρχίσουν να έχουν αποτελέσματα, ενώ οι προσφορές που θα δεχτείτε θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Η ορθότερη τοποθέτησή σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το «εγώ» σας, χωρίς όμως να απομονώνεστε ή να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στη ζωή σας, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμη θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Εως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με τον σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια σε άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δεν θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν.

ΛΕΩΝ: Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας φωτεινό και χαρούμενο. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να έχετε τη διάθεση να παλέψετε. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει από λάθος εκτιμήσεις. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας. Φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει να βγάλετε από τη ζωή σας θα σας ταλαιπωρήσουν, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ετσι οι γύρω σας θα σας προσέξουν και δεν θα σας κρίνουν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας. Πιστέψτε στις ανάγκες σας και δώστε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας. Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική σπανίως συμβαδίζουν. Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην ξαναχάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΖΥΓΟΣ: Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι. Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις. Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες. Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας. Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε την ευκαιρία στους δικούς σας να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασίαν ασθενή. Φροντίστε για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το ένστικτό σας και μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας. Ατομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, ειδικά αν τα συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε. Ο,τι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε. Ενα δώρο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά θα παίξουν τον ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές. Οσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δεν θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε κατά μέρος τους «ηρωισμούς», είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης. Ερωτας δεν σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε, αν δεν θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχτείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμη και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί. Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Περιορίστε τους ανασταλτικούς φόβους σας και περάστε στη δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια και υπάρχουν από το προηγούμενο διάστημα και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμη και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνετε, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους. Μην επιμένετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας. Μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα και τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρίσκεστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε, προτού φτάσετε στο απροχώρητο. Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να σας δημιουργήσει προβλήματα με τους φίλους και τον σύντροφό σας. Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει αρκετές φορές να θελήσετε να απομονωθείτε, περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους, για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή. Ετσι θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες.

Από τη
Βιργινία Λεούση

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ