Διαθήκη 90χρονου με 8.000.000 ευρώ στη Μητρόπολη Ρεθύμνου

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ μιας τεράστιας περιουσίας με μεγάλες καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα σε θέσεις-φιλέτα στην πόλη του Ρεθύμνου βρέθηκε η Εκκλησία

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ μιας τεράστιας περιουσίας με μεγάλες καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα σε θέσεις-φιλέτα στην πόλη του Ρεθύμνου βρέθηκε η Εκκλησία μετά το άνοιγμα της διαθήκης ενός πλούσιου επιχειρηματία της πόλης, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο 90χρονος άνδρας απεβίωσε πριν από δυο μήνες, ενώ δεν είχε ούτε οικογένεια, ούτε και συγγενείς, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αφήσει ό,τι είχε (και είχε πάρα πολλά!) στη Μητρόπολη Ρεθύμνου. Στη διαθήκη του, την οποία είχε συντάξει πριν από πέντε χρόνια, ο πλούσιος ηλικιωμένος είχε εκφράσει την επιθυμία μετά τον θάνατό του η τεράστια περιουσία του να περιέλθει στην κυριότητα της Εκκλησίας, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή να υποδεικνύει ακόμη και το πού θα ήθελε να διατεθούν όλα αυτά τα χρήματα και προς ποιους σκοπούς.

Το ακριβές ύψος της περιουσίας λίγοι το γνωρίζουν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μετρητά σε τραπεζικούς λογαριασμούς υπερβαίνουν το ποσό των 8.000.000 ευρώ, ενώ τα ακίνητα στην πόλη του Ρεθύμνου (και όχι μόνο) φαίνεται να είναι περισσότερα από έξι. Το θέμα έχει απασχολήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή την τοπική κοινωνία της πόλης, με αποτέλεσμα να συζητιέται από πολλούς ηλικιωμένους που γνώριζαν προσωπικά τον επιχειρηματία, ο οποίος επί πολλές δεκαετίες διατηρούσε τη δική του επιχείρηση σε δρόμο της παλιάς πόλης. Ατομα της Μητρόπολης Ρεθύμνου είχαν αναλάβει τα τελευταία χρόνια τόσο την επίβλεψη όσο και τη φροντίδα του ηλικιωμένου, ο οποίος την τελευταία δεκαετία ήταν άρρωστος και ανήμπορος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ