Η (μαμά) Δούνια δίνει συμβουλές για «Γονείς και παιδιά» από το Ε!

Το πρώην top model επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση με μια οικογενειακή εκπομπή

Η ΝΌΝΗ Δούνια επιστρέφει στην TV με ένα concept κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Από τις αρχές Ιανουαρίου ξεκινά στο Ε TV η εκπομπή «Γονείς και παιδιά», με στόχο να μας συντροφεύσει στο ταξίδι της γονεϊκότητας, από τη στιγμή της σύλληψης έως και τα ύστερα χρόνια της εφηβείας. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παρουσιάζονται πολύτιμες συμβουλές για γονείς, θα δίνονται απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που φυσιολογικά προκύπτουν σε όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στον ρόλο του γονιού και πληροφορίες για κάθε πτυχή της ανατροφής των παιδιών και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Ιδέες για αποδράσεις

«Είναι μια αισιόδοξη ματιά και μια φρέσκια ιδέα, με υλικό που δεν θα αφορά μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά και τους εφήβους» λέει στην «Espresso» η Νόνη Δούνια και συμπληρώνει: «Θα έχει και κομμάτια που θα αφορούν δραστηριότητες, αλλά και αποδράσεις των γονιών και των παιδιών και ίσως να δούμε και επωνύμους να μοιράζονται μαζί μας κάποιους προβληματισμούς ή εμπειρίες τους». Τη ρωτάμε αν η ίδια έχει ακολουθήσει στην οικογενειακή ζωή της συμβουλές από τις εκπομπές που παρουσίαζε. «Πολλές φορές έχω πάρει ιδέες και πληροφορίες από αντίστοιχες εκπομπές που παρουσίαζα, τόσο στο θέμα ανατροφής των παιδιών μου όσο και στο κομμάτι της υγείας. Βέβαια το πιο μεγάλο κομμάτι είναι αυτό της ανατροφής και τι πρέπει να αποφύγεις, διότι δεν υπάρχει τέλειος γονιός, όλοι κάνουμε λάθη, αλλά πρέπει να βρίσκουμε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ευτυχία τους».

Αυτή την περίοδο η εκπομπή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς και της οργάνωσης των γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, όπως μας αποκαλύπτει η Β’ Μις Ελλάς 1996.

«Συνεπιβάτες» σε αυτό το νέο ξεκίνημα της Νόνης, την οποία έχουμε να δούμε στην τηλεόραση από το 2010, θα είναι αναγνωρισμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι και επιστήμονες κάθε ειδικότητας που σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας συμβουλέψουν και να λύσουν όλες τις απορίες μας.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ