Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Το πρακτορείο που «φλέρταρε» με το Τζόκερ!

Τέσσερα 5άρια των 78.810 ευρώ κληρώθηκαν στην πόλη της Πάτρας

Νέα φρενίτιδα (συμπλήρωσης δελτίων) επικρατεί από το βράδυ της Κυριακής στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μετά το 15ο τζακ ποτ στο Τζόκερ, το οποίο στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης θα μοιράσει το αστρονομικό ποσό των 17.000.000 ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας είχαν σπεύσει στα κατά τόπους πρακτορεία προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους, με αποτέλεσμα να κατατεθούν συνολικά 4.110.983 δελτία και 30.277.569 στήλες. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες μόλις ώρες πριν από την κλήρωση της περασμένης Κυριακής, έπειτα από 14 τζακ ποτ και με δέλεαρ το ποσό των 14.000.000 ευρώ, οι παίκτες σχημάτιζαν ατελείωτες ουρές έξω από τα πρακτορεία, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να προβλέψει σωστά τον μαγικό συνδυασμό «5+1» που θα του άλλαζε τη ζωή.
Και μπορεί «χρυσός» νικητής να μη βρέθηκε, ωστόσο στη δεύτερη κατηγορία (δηλαδή στα 5άρια) εντοπίστηκαν 17 τυχερά δελτία, καθένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των 78.810 ευρώ!

Πανικός

Μάλιστα τα τέσσερα από αυτά παίχτηκαν στο (γούρικο, όπως φαίνεται) πρακτορείο της Αλεξάνδρας Καρακώστα, επί της οδού Αγίου Ανδρέου και Οθωνος, στην Πάτρα. Η ίδια, μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε χαρούμενη και ευτυχισμένη και περιέγραψε χαρακτηριστικά: «Το πρακτορείο μας έβγαλε τέσσερα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία, που σημαίνει ότι μοίρασε συνολικά 315.000 ευρώ! Η ατμόσφαιρα είναι… πανηγυρική και στο πρακτορείο μας επικρατεί πανικός από κόσμο! Γίνεται κυριολεκτικά χαμός, αφού άνθρωποι κάθε ηλικίας έρχονται να παίξουν ακόμη και ένα δελτίο των 0,50 ευρώ με την ελπίδα πως θα αλλάξουν τη ζωή τους. Ορισμένοι μάλιστα μας ρωτούν πώς να συμπληρώσουν το δελτίο, αφού δεν έχουν ξαναπαίξει Τζόκερ. Ο κόσμος έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και ελπίζει στην εύνοια της τύχης, ορισμένες φορές απλώς και μόνο για να πληρώσει τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ! Οι τυχεροί πεντάρηδες πάντως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη».

Σημειώνεται ότι οι τυχεροί αριθμοί της περασμένης Κυριακής στην πρώτη κατηγορία (5+1) ήταν οι 5, 9, 16, 39, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 12. Τελευταία φορά που βρέθηκε κερδισμένο δελτίο στην κατηγορία 5+1 ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ, ενώ το ιστορικό ρεκόρ είχε σημειωθεί το 2010, όταν έπειτα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ συγκεντρώθηκαν 19.000.000 ευρώ, και είχαν κατατεθεί 50.000.000 στήλες.

hwrhwrh

Ανδρέας Αξιώτης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...