Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Εγγόνια-τέρατα!

Δύο αδέλφια φέρεται ότι σκότωσαν τη γιαγιά τους για τα… 150 ευρώ που «άξιζε» η τηλεόρασή της

Για μία… τηλεόραση 32 ιντσών, την οποία πούλησαν αντί 150 ευρώ, στέρησαν τη ζωή της γιαγιάς τους τα δύο εγγόνια της 69χρονης η οποία βρέθηκε την Τρίτη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Ασγούρου, στη Ρόδο. Η συγκλονιστική τροπή που πήρε η υπόθεση και οι αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο τα εγγόνια-τέρατα κατηγορούνται ότι χτύπησαν μέχρι θανάτου την άτυχη ηλικιωμένη έχουν «παγώσει» πλέον το πανελλήνιο. Αν και έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα, οι κατηγορούμενοι ως δράστες του φρικτού εγκλήματος είναι η 29χρονη εγγονή και ο 26χρονος εγγονός της Ουρανίας Γερολύμου, η οποία κατοικούσε μόνη, καθώς ήταν χήρα. Ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας ζει μόνιμα στη Φινλανδία και η κόρη της (μητέρων των δύο νεαρών κατηγορουμένων) είναι τρόφιμος των φυλακών της Θήβας, έπειτα από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών.
r2w4rqwre 3Η 29χρονη και ο 26χρονος αδελφός της έμεναν απέναντι από το σπίτι της 69χρονης γιαγιάς τους και συχνά πυκνά φαίνεται πως καβγάδιζαν έντονα μαζί της, καθώς της ζητούσαν χρήματα. Το βράδυ της Τρίτης, όταν και οι δύο πήγαν ξανά στο σπίτι της γιαγιάς τους, φαίνεται πως ήταν αποφασισμένοι για όλα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών τα δύο αδέλφια ρίχνουν την ευθύνη το ένα στο άλλο!

Ειδικότερα, όπως φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 26χρονος, η αδελφή του μπήκε στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο με σκοπό να κλέψει χρήματα. Οταν όμως έγινε αντιληπτή από την 69χρονη, η εγγονή την έσπρωξε και η άτυχη γυναίκα έπεσε με το πρόσωπο στο σίδερο του κρεβατιού, με αποτέλεσμα να προκληθεί το θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι της. Τότε η νεαρή πήρε την τηλεόραση και την έδωσε στον αδελφό της από το παράθυρο.

Ανατριχίλα προκαλεί και το γεγονός πως η 29χρονη ήταν αυτή που είχε ειδοποιήσει τις Αρχές ότι εντόπισε τη γιαγιά της χτυπημένη. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ως βασική ύποπτος από τους αστυνομικούς, καθώς δεν πείστηκαν από όσα τούς είπε. Φέρεται ότι υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ σε κάθε περίπτωση η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, υποδεικνύει ως δράστη τον αδελφό της και ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να της επιρρίψει το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 69χρονη βρέθηκε σκεπασμένη με μια κουβέρτα και ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.
r2w4rqwre 1Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη δολοφονία τα δύο αδέλφια επισκέφθηκαν έναν νεαρό, στον οποίο πούλησαν την τηλεόραση αντί 150 ευρώ. Εκείνος την πούλησε αργότερα σε άλλο άτομο, από το οποίο πήρε 180 ευρώ. Και οι δύο συνελήφθησαν χθες με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται σήμερα.

Στον εισαγγελέα

Παρά το γεγονός ότι αλληλοκατηγορούνται, τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν αργά χθες το βράδυ στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη. Επειτα πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος φέρεται να είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, ενώ η 29χρονη αδελφή του αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία μάλιστα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι δύο αγοραστές της κλεμμένης τηλεόρασης κατηγορούμενοι για κλεπταποδοχή.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...