Προβλέψεις για 22/4

ΚΡΙΟΣ: Λίγες ώρες μαζί με αγαπημένους σας φίλους θα σας ανανεώσουν ψυχικά. Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε ιδιαίτερα στα λόγια τους, καθώς θα υπάρχει έντονη διάθεση υπερβολής από τη μεριά τους. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, καθώς οι πιθανότητες να τα πάρετε πίσω είναι ελάχιστες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί σε οποιοδήποτε σχέδιο ή επαγγελματική πρόταση μπορεί να ακούσετε σήμερα, καθώς δεν φαίνεται να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Πολύ θετικές είναι οι προοπτικές στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στη γρήγορη αντίληψη που σας διακρίνει, δεν επαναπαύεστε στην επιφάνεια των πραγμάτων κι έτσι αποφεύγετε σημαντικά λάθη. Επίσης πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τονώνουν την αισιοδοξία σας και ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Είστε σε σωστό δρόμο, ακολουθήστε τον με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μη βιάζεστε να πιστέψετε πράγματα που είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Μόνο στον εαυτό σας και στις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλετε μπορείτε να βασιστείτε. Ομως η συντροφιά φίλων σάς προσφέρει όμορφες στιγμές και ανεβάζει τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Μην υποσχεθείτε όμως πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε για να μη βγείτε εκτεθειμένοι. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που όμως στο τέλος θα αποδειχθούν περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εύθυμη ατμόσφαιρα στο σπίτι σάς τονώνει και ανεβάζει την ψυχολογία σας. Οσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, ανακαλύπτετε πολλά κοινά σημεία που σας δένουν βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Μη βιαστείτε να πιστέψετε κάποιες φήμες που θα ακούσετε, καθώς θα αποδειχθεί πως δεν είναι βάσιμες.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση για να διασκεδάσετε και θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες. Μπορεί όμως να φανείτε υπερβολικοί τόσο στα έξοδα που θα κάνετε όσο και στη συμπεριφορά σας. Στον αισθηματικό τομέα θα βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές, αρκεί να είστε ειλικρινής με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ξαφνιάσετε ευχάριστα το οικογενειακό περιβάλλον με την καλή σας διάθεση και την πρωτοτυπία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα βιώσετε έντονα απολαυστικές στιγμές, αποφύγετε όμως να αναφερθείτε σε σοβαρά θέματα για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα σήμερα, καθώς όλα φαίνεται να κυλάνε όπως επιθυμείτε. Μη βιάζεστε να πιστέψετε τα λόγια κάποιων απλώς και μόνο επειδή είναι ευχάριστα. Φανείτε συγκρατημένοι, καθώς η αναξιοπιστία όσων ακούσετε θα φανεί σύντομα. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε διατροφικές υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας σας φέρνει πιο κοντά και σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η έντονη γοητεία που εκπέμπετε μπορεί να οδηγήσει όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι σε μια ποιοτική γνωριμία. Προσέξτε μόνο τα έξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα θετική είναι η ατμόσφαιρα στην οικογένεια και απολαμβάνετε την αγάπη των δικών σας προσώπων. Το κλίμα στα αισθηματικά σας είναι εξίσου καλό, με την προϋπόθεση να αποφύγετε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που δεν είστε σε θέση να τηρήσετε, καθώς μπορεί εύκολα να εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλό είναι να γνωρίζετε τα όρια των δυνατοτήτων σας και να μην προσπαθήσετε να τα ξεπεράσετε. Μην ακούτε όσους υποστηρίζουν το αντίθετο, αφού ή μιλούν επιπόλαια ή δεν θέλουν το καλό σας. Βασιστείτε στη φρόνησή σας, ώστε ν μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη σημερινή ημέρα θετικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ