Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Τα «μαργαριτάρια» στο βιβλίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Τα «μαργαριτάρια» της παρουσιάστριας στο πρώτο συγγραφικό εγχείρημά της

Είχε ή δεν είχε… δικαίωμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να γράψει βιβλίο και να «πλασάρεται» πλέον και ως συγγραφέας; Κατά την προσωπική μας γνώμη το είχε, όπως και ο καθένας που θέλει να αποτυπώσει στο χαρτί τις σκέψεις του ή επιθυμεί να μοιραστεί με το κοινό ιστορίες, αληθινές ή μη. Το αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό αφορά κάθε φορά μεμονωμένα τον αναγνώστη.
4123rq234rt 2Εμείς διαβάσαμε το πρώτο συγγραφικό πόνημα της Σταματίνας με τίτλο «Ολα για λίγο παράδεισο» και σας παραθέτουμε την… ψαριά μας. Εννοείται βέβαια πως και η Σταματίνα πέφτει στην «παγίδα» του best seller «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»:

* Πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη «σεξ», αλλά όλες οι υπόλοιπες λέξεις που το εννοούν. «”Μούσκεμα είσαι, κορίτσι μου” είπε, ενώ συνέχισε να τη χαϊδεύει. Τελικά τη γύρισε κόντρα στον τοίχο και άρχισε να της κάνει έρωτα» (σελ. 238). «Λίγο πριν από την ερωτική πράξη εκείνος κοντοστάθηκε για ένα λεπτό -σαν κάτι να τον κρατούσε-, την κοίταξε στα μάτια και της είπε: “Μικρή, να θυμάσαι ότι εσύ το ζήτησες”» (σελ. 39). «Δεν αντιστάθηκε, όταν άρχισε να τη φιλάει χαμηλά, ούτε όταν άρχισε να την ξεντύνει. Οι ρώγες της, σκληρές σαν πέτρα, τον προκαλούσαν να συνεχίσει» (σελ. 125).

* Η μητέρα της Λήδας, η Θεοδώρα, τη μέρα που γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της «είχε βγει για καφέ με τη συμφοιτήτριά της τη Φανή στο Zonar’s, στην Πανεπιστημίου» (σελ. 57). Ωστόσο αργότερα μαθαίνουμε έκπληκτοι πως «αν και είχε βγάλει όλο κι όλο ένα εξατάξιο γυμνάσιο, κατάφερνε συχνά να την εντυπωσιάζει με τις κουβέντες της» (σελ. 167).

* Οι οδηγικές ικανότητες των ηρώων βελτιώνονται αισθητά και πολύ γρήγορα. Ο αγαπημένος της Λήδας, ας πούμε, «για νεόκοπος οδηγός το πήγαινε πολύ καλά» (σελ. 119), δέκα μέρες μετά ωστόσο «για την ηλικία του ήταν πολύ καλός και έμπειρος οδηγός» (σελ. 134).

* Ο χρόνος παίρνει άλλες διαστάσεις στο βιβλίο της Σταματίνας. Η ηρωίδα και το πλούσιο αγόρι της φτάνουν στην τριώροφη κατοικία του δεύτερου. «Τους πήρε σχεδόν δέκα λεπτά για να εξερευνήσουν το πελώριο σπίτι» (σελ. 120).

* Η γράμμωση των ηρώων είναι τέτοια που φαίνεται και κάτω από μια… ντουλάπα ρούχα. «Οσο τον παρατηρούσε θυμόταν αυτούς τους εκατοντάδες λόγους που την είχαν κάνει να τον ερωτευτεί παράφορα με την πρώτη ματιά. Το βλέμμα, το χαμόγελο, το γραμμωμένο κορμί του που διαγραφόταν ακόμη και μέσα από τα χοντρά ρούχα που φορούσε». (σελ.155).

* Αν και ψυχολόγος, η Λήδα εξηγεί τα όνειρα βάσει ονειροκρίτη και όχι σύμφωνα με τις θεωρίες του Φρόιντ και του Γιουνγκ. «Ηρθε στον ύπνο μου για να με λυτρώσει από τις ενοχές που κουβαλάω τόσα χρόνια. Ξέρει ότι τον αγάπησα κι ας έγινε ό,τι έγινε. Αυτό ήθελε να μου πει, έστω και δεκάξι χρόνια μετά. Ηθελε να με απελευθερώσει από το φορτίο μου και να μου πει να τον αφήσω πίσω και να προχωρήσω» (σελ. 370).

* Η ψυχολόγος της ψυχολόγου Λήδας ονομάζεται Θάλεια Προκοπίου και κάτι μας λέει ότι υπήρξε… πρωθιέρεια στο παρελθόν.

Παρουσίαση με τον Σοφό στο πλευρό της
4123rq234rt 3
Εχοντας στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε την περασμένη Δευτέρα την πρώτη της -αξιοπρεπή, αλλά όχι όσο φροντισμένη θα έπρεπε να είναι- συγγραφική απόπειρα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας. Ο Τζώνη Καλημέρης, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και η Λένα Μαντά (διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου) κάθισαν στο πάνελ και μίλησαν για την πρώτη προσπάθεια της παρουσιάστριας να μπει στον χώρο της συγγραφής. Το «παρών» έδωσαν επίσης οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, την οποία παρουσιάζει.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...