Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025

O γηραιότερος εν ζωή ιδιοκτήτης κινηματογράφου στην Ελλάδα μιλάει στην «Espresso»

Για 60 ολόκληρα χρόνια ο κινηματογράφος που του άφησε ο παππούς του είναι το «σπίτι» του αλλά και ολόκληρη η ζωή του.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση του νερού, στρατηγική προτεραιότητα για...

Μέρος της εταιρικής ευθύνης της ΕΥΔΑΠ είναι η βιώσιμη...

Βραβεία με λάμψη και ανθρωπιά

Τα Who is Who International Awards απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας προσωπικότητες από κάθε γωνιά του πλανήτη

Η Βέρα Μακρομαρίδου στο ΟΠΑΠ Game Time: Θέατρο, γήπεδο και… η συνεργασία...

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τους ρόλους της, τον...

Ο ιός διαδικτύου «χτύπησε» τον Μποτρίνι

Στο νοσοκομείο μιας ανύπαρκτης πόλης «έστειλε» τον διάσημο σεφ γνωστό blog, με την ψευδή ανάρτηση να κάνει άνω κάτω την οικογένειά του

ΣΤΟ νοσοκομείο μιας… ανύπαρκτης πόλης «έστειλαν» τον Εκτορα Μποτρίνι. Μια ανυπόστατη ανάρτηση σε γνωστό blog ανησύχησε χθες τους οικείους του γνωστού σεφ.

Σύμφωνα με αυτήν, ο Εκτορας μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση σε νοσοκομείο του «Αντ Νταμάν», όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες. Μάλιστα, το διαδικτυακό δημοσίευμα έκανε λόγο για πνευμονία, σημειώνοντας ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα. Η «Espresso» επικοινώνησε αρχικά με συνεργάτη του κ. Μποτρίνι, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα περί νοσοκομείου. «Η αλήθεια είναι πως βρίσκεται στην πόλη Νταμάμ, στη Σαουδική Αραβία, για επαγγελματικούς λόγους. Οταν έφυγε ήταν λίγο κρυωμένος, αλλά μέχρι εκεί» μας είπε χαρακτηριστικά. Εν συνεχεία μιλήσαμε και με τη μητέρα του σεφ, στην Κέρκυρα. «Μου κόπηκε η χολή με αυτό που άκουσα.

»Μου είχε πει ο Εκτορας το πρωί που μιλήσαμε στο τηλέφωνο ότι ήταν λίγο κρυωμένος, αλλά δεν επρόκειτο για κάτι ανησυχητικό» δήλωσε στην «Espresso» η κυρία Ισμήνη. «Πριν από λίγα λεπτά τού τηλεφώνησα πάλι και μου είπε πως είναι μια χαρά. Ο λόγος που βρίσκεται στο Νταμάμ είναι η οργάνωση του εστιατορίου που άνοιξε εκεί ένας Ελληνας και θα μείνει καμιά δεκαριά μέρες» πρόσθεσε η ίδια.
Λίγα λεπτά αργότερα ο σεφ ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία του εν δράσει στην κουζίνα του εστιατορίου στη Σαουδική Αραβία με δύο συναδέλφους του, θέλοντας προφανώς να σταματήσει μια και καλή την παραφιλολογία. Οσο για το «Αντ Νταμάν»; Οσο και αν ψάξαμε στο Google, δεν το βρήκαμε πουθενά στην υφήλιο.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Σπάνια εμφάνιση τη Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
spot_img
spot_img