Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ρέμος-Ζουγανέλης-Ασλανίδου στο Διογένης studio

To Διογένης studio προχωράει σε μια συνεργασία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη…

To Διογένης studio προχωράει σε μια συνεργασία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, Και πώς να περάσει άλλωστε, όταν ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώνονται για να σας παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση εξαιρετικής ποιότητας γεμάτη από τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι. Το νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού και Αμφιθέας συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα σχήματα που φιλοξενεί. Στο ένδοξο παρελθόν του, έχουν τραγουδήσει πάνω στην σκηνή του όλοι οι ζωντανοί θρύλοι του ελληνικού τραγουδιού. Φέτος, από τις αρχές Δεκεμβρίου θα ανέβουν στην πίστα τρεις καλλιτέχνες με αναγνωρισμένη αξία και μεγάλη πορεία στο μουσικό στερέωμα. Στο Diogenis Ρέμος Ασλανίδου Ζουγανέλης έρχονται για να κερδίσουν την πρωτιά στην Αθηναϊκή νύχτα.

Το Διογένης studio είναι σίγουρα από τα πιο σύγχρονα μαγαζιά της Αθήνας. Μετά της τελευταίες του ανακαινίσεις, έχει αποκτήσει μια ομορφιά και μια προσεγμένη εμφάνιση που λίγα μαγαζιά έχουν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα και είναι αμφιθεατρικά δομημένο, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Θα λέγαμε, ότι είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μπουζούκια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το άλλο κέντρο της οικογένειας Παπαθεοχάρη, το Πάνθεον και αποδεικνύουν ότι και τα δύο παίρνουν άριστα ως προς την αρτιότητα και διακόσμηση τους και οι επενδύσεις των ιδιοκτητών τους, σίγουρα δεν πάνε χαμένες. Θα λέγαμε, ότι το Διογένης studio έχει μετατραπεί σε μια τεραστίων διαστάσεων μουσική σκηνή, αφήνοντας πίσω τον παραδοσιακό τρόπο διασκέδασης που χαρακτηρίζει άλλες πίστες.

Ο περασμένος χειμώνα ήταν αφιερωμένος σε δύο μεγάλες τραγουδίστριες της έντεχνης μουσικής σκηνής, οι οποίες άφησαν με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη και τον θαυμασμό αυτών που έσπευσαν να τις απολαύσουν. Ο λόγος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη που μάγεψαν με τις αριστουργηματικές τους εμφανίσεις. Την σεζόν 2012-2013 παρουσίασε από το Διογένης ένα φαντασμαγορικό show ο Σάκης Ρουβάς,, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά ο Αντώνης Ρέμος ήταν και πάλι στο μαγαζί του ομίλου Παπαθεοχάρη, συμπράττοντας με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Τεράστιες μορφές του ελληνικού ρεπερτορίου έχουν περάσει τα προηγούμενα χρόνια, όπως η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, με την λίστα των ονομάτων να μην τελειώνει ποτέ.

Αντώνης Ρέμος και Μελίνα Ασλανίδου έχουν βρεθεί ξανά μαζί στο πρόσφατο παρελθόν. Οι τυχεροί Θεσσαλονικείς που παραβρέθηκαν στο Stage Live, ακόμα θυμούνται τις μοναδικές παραστάσεις τους τον προηγούμενο μήνα, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και την φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε ο ANT1 στο ΟΑΚΑ και στην οποία συμμετείχαν, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τους Stavento. Ρέμος και Ασλανίδου συνεργάστηκαν και το προηγούμενο καλοκαίρι σε ένα άλλο νυχτερινό κέντρο, συμφερόντων Παπαθεοχάρη, το Thalassa Stage, στην παραλιακή. Ο Αντώνης Ρέμος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες και έχει τραγουδήσει πολλές φορές στα μαγαζιά τους, με το Πάνθεον να ήταν η τελευταία του στέγη την περασμένη σεζόν. Η Μελίνα Ασλανίδου είχε εγκατασταθεί τους δύο τελευταίους χειμώνες στο Tas Stage.

Η τεράστια προσωπικότητα του Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και το σπάνιο ταλέντο του θα ξεδιπλωθούν τον χειμώνα στο Διογένης Studio. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης θα μας παρουσιάσει μια κωμική ενότητα στο μουσικό πρόγραμμα. Έξοχος ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης και παρουσιαστής θα συνδυάσει την θεατρικότητα που κατέχει σε μεγάλο βαθμό με την μουσική υπόκρουσή. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει παραδώσει στην καλλιτεχνική σκηνή ένα έργο αναγνωρισμένης αξίας, με παρά πολλές συμμετοχές στο θέατρο και στην τηλεόραση, με δικές του δισκογραφικές δουλειές, με άψογες συνθέσεις μουσικής και πολλά άλλα που κοσμούν την πολύχρονη καριέρα του. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την μουσική σκηνή «Ακτή Πειραιώς», στην οποία και εμφανίζεται τα τελευταία εφτά χρόνια σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Πέρυσι, παρουσίασε με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον πρόσφατα εκλιπόντα Σάκη Μπουλά, την παράσταση «Γκαγκάντιν».

Για να ενημερωθείτε για όλα τα μπουζούκια της Αθήνας επισκεφθείτε kratisinow.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...