Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σαββατοκύριακο 08-09/11/14

ΖΥΓΟΣ: Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας. Θα αναγκαστείτε προσωρινά να…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί στη θλίψη, γιατί με την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε. Η εβδομάδα δεν είναι η καλύτερη για τις οικογενειακές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Συζητήστε με άτομα της οικογένειας σε ήρεμο κλίμα και διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη που σας επηρεάζει αρνητικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ανασφαλείς και αποκομμένοι από το περιβάλλον σας. Οι έμμονες ιδέες που έχετε πολλές φορές στις επαγγελματικές σας σχέσεις σας κάνουν διστακτικούς, αλλά εκτός του ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις, πρέπει να το κάνετε και για το καλό σας, ώστε οι αλλαγές που θα γίνουν να μη σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, αν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα καταπλήξετε με τις δυνατότητές σας. Οταν δεν θα θέλετε να απομονωθείτε, θα αναζητάτε με κάθε τρόπο την παρουσία των άλλων και θα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στη συναισθηματική σας σχέση. Χαλαρώστε και δώστε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται περισσότερο: ψυχική ηρεμία. Κάντε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά με έξυπνες κινήσεις και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας, μια που έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας με τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έρωτας θα παίξει τώρα διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας, αφού το πάθος σας ενεργοποιείται και πρόκειται να αυξηθεί κατακόρυφα. Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, εκτός αν θέλετε να κάνετε πως δεν ακούτε όταν ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα και προτιμάτε να μείνετε με την απόλυτη μοναξιά. Δεχτείτε προσκλήσεις και γοητεύστε με την παρουσία σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να προβάλετε κτητικά συναισθήματα προς τον σύντροφό σας. Εξάλλου ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να το πράξετε και μην ξεχνάτε πως κι εσείς δεν θέλετε να χάσετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση σας. Μην κάνετε επίδειξη ισχύος στον σύντροφό σας και μην ανακατευτείτε με τις οικονομικές του υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η στάση που θα τηρήσετε θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό σας κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε με το καθημερινό άγχος. Επειδή οι προβληματισμοί δεν θα λείψουν στον εργασιακό σας χώρο, προσέξτε τις δοσοληψίες σας και τα ανοίγματα που θα κάνετε να μην ξεφεύγουν από αυτά που έχετε υπολογισμένα. Με το μέρος σας θα είναι η τύχη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όμως απαιτείται σύνεση για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα κόψουν την ανοδική σας πορεία. Τα πάντα θα είναι πιθανά, όπως ένας αρραβώνας ή γάμος για τους δεσμευμένους, ή μια νέα σχέση με μέλλον για τους αδέσμευτους. Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για να περάσετε με τον σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό πάθος σας, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση. Δεν θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως γίνει ακόμα ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση τα αισθήματά σας και τις επιθυμίες σας. Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούργιες πηγές κέρδους για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε. Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεών σας έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια σειρά συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα γίνουν θα βοηθήσουν στην άνοδο του οικονομικού σας τομέα και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών, αλλά κάποιες που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα είναι τόσο ευχάριστες. Αφήστε τη διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα, ώστε να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ: Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας. Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε πάλι τις δυνάμεις σας. Αν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένοι από την και ψυχική σας κατάσταση και να πέσετε στην παγίδα των υπερβολών. Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δεν σας εκφράζουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους και βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα επικρατεί ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε. Μην απαντήσετε σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αρέσει, γιατί έτσι θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα, αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν όμως μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά. Στον συναισθηματικό σας τομέα όλα θα κυλούν αρμονικά και θα ανέβει πολύ η διάθεσή σας, αν αποβάλετε το άγχος που τόσο σας κουράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ο,τι σας στέρησε μέχρι στιγμής η τύχη είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα. Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούργιους δρόμους προς την επιτυχία. Ασχοληθείτε με τον αισθηματικό σας τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια. Αντίθετα, με τα οικογενειακά θέματα είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη σάς δίνεται στα άλλα τόση θα στερηθείτε σε αυτόν τον τομέα. Ισως κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική, δεν θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε τα αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλια και ο θυμός. Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Ισως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή του προς όφελός σας. Πλησιάστε τον για να πάρει ο έρωτας μια τελείως διαφορετική διάσταση στη ζωή σας και να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ξεχάστε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και αποφύγετε να τον καταπιέσετε, γιατί δεν έχει σκοπό να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιορισμού. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι κάντε τη συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, αναζητώντας καλύτερη νοητική επικοινωνία και διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις. Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για ανοίγματα ή ρίσκα. Εάν σας κυριεύσουν η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Ο ρυθμός με τον οποίο θα γίνονται όλα στην καθημερινή ζωή θα είναι πολύ γρήγορος και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές. Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί η δύσκολη περίοδος. Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Από τη
Βιργινία Λεούση

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...