Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Super models μπρελόκ με μεγάλο πορτ(ο)φόλιο

Η νέα γενιά της πασαρέλας κάνει φωτογραφίσεις, διαφημίσεις, ακόμα και ταινίες με υψηλή αμοιβή

Ποια Κάρλι Κλος και Κάρα Ντελεβίν; Εδώ υπάρχει μια ολόκληρη στρατιά από φρέσκα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να κάνουν αίσθηση στη βιομηχανία της μόδας πριν καν από τα δωδέκατα γενέθλιά τους. Τα «μίνι μοντέλα» που βρίσκονται ήδη στις διαφημιστικές καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων μόδας κερδίζουν έως και εξαψήφια ποσά για ένα τηλεοπτικό σποτ ή 1.200 ευρώ ανά ημέρα δουλειάς για ένα editorial μόδας!
4r34t345 6Η 11χρονη Εκατερίνα Σαμσόνοβ, για παράδειγμα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει φωτογραφηθεί ήδη για τις καμπάνιες μεγάλων εταιριών, όπως DKNY, J Crew και Macy’s, κερδίζοντας 40.000 ευρώ μονάχα την περσινή χρονιά.
4r34t345 1Και σαν να μην έφτανε αυτό, το νεαρό μοντέλο κατάφερε να εξασφαλίσει ρόλους σε δύο νέες ταινίες, κάτι που θα εύχονταν πολλές καταξιωμένες πρωταγωνίστριες. Η πρώτη, με τίτλο «Anesthesia», όπου παίζει στο πλευρό της Κίρστεν Στούαρτ, θα κάνει πρεμιέρα εντός του έτους, ενώ η δεύτερη, ονόματι «The ticket», έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2015.
4r34t345 7Στην περίπτωση του Χάντσον Κρένιγκ θα έλεγε κανείς ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού πρόκειται για τον εξάχρονο γιο του μοντέλου της Chanel, Μπραντ Κρένιγκ και της συζύγου του, Νικόλ.
4r34t345 10Ο Χάντσον έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα στο πλευρό του διάσημου μπαμπά του, κατά την παρουσίαση της κολεξιόν Chanel άνοιξη – καλοκαίρι 2011 κι έκτοτε έχει εμφανιστεί στις καμπάνιες οίκων όπως ο Fendi και οι Dolce & Gabbana, ενώ έχει συμμετάσχει και σε editorial για μεγάλα περιοδικά μόδας. Παρά το γεγονός ότι τα ετήσια έσοδα του μικρού Χάντσον κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό από τους γονείς του, ο εξάχρονος θεωρείται ένα από τα πιο καλοπληρωμένα «μίνι μοντέλα» στον κόσμο.

Αν και η η 11χρονη Λίλι Τσι ακολούθησε εντελώς διαφορετική πορεία προς τη μόδα, καθώς την ανακάλυψε κυνηγός ταλέντων μεγάλου πρακτορείου μοντέλων την ώρα που ψώνιζε με τον μπαμπά της, σε ηλικία μόλις δύο ετών, έχει καταφέρει να καταξιωθεί στον χώρο.
4r34t345 2
Οίκοι μόδας

Το πορτφόλιό της περιλαμβάνει καμπάνιες για τη Nike, τη Levi’s, τον οίκο Ralph Lauren και τα Kohls, με τα έσοδά της για την περσινή χρονιά να υπολογίζονται στα 17,8 εκατομμύρια ευρώ.

Για τους Μπέιλορ και Χάντσον Κράιντερ το modeling δεν αποτελεί δουλειά, αλλά διασκέδαση, καθώς δεν είναι λίγα τα πρότζεκτ στα οποία συμμετέχουν από κοινού.
4r34t345 5Τα δύο αδέρφια έχουν σημειώσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στον χώρο, την οποία θα ζήλευαν πολλά ενήλικα μοντέλα, με τον 10χρονο Μπέιλορ να έχει γίνει εξώφυλλο στη «Vogue Bambino» και τον επτάχρονο Χάντσον να έχει ταξιδέψει ήδη έως τις μακρινές Μπαχάμες προκειμένου να βρεθεί στη φωτογράφιση καμπάνιας του οίκου Ralph Lauren. «Ηταν τρελό» δήλωσε η μητέρα τους, Μαίρη, για το ταξίδι του μικρού γιου της, προσθέτοντας ωστόσο ότι κατά κύριο λόγο όλες οι φωτογραφίσεις γίνονται στη Νέα Υόρκη.

Παρομοίως, οι αδερφές Εμιλι και Αλεξάντρα Σου θεωρούνται μέλη του διεθνούς jet set, αφού ταξιδεύουν συχνά για τις ανάγκες της δουλειάς τους.
4r34t345 9Τα δύο κορίτσια έχουν φωτογραφηθεί για τις καμπάνιες των οίκων H&M, Saks Fifth Avenue, Target, αλλά και για το Nickelodeon και την GlaxoSmithKline.
42r32r234t23t4Στο πλευρό τους έχουν πάντα φύλακα-άγγελό τους τη μητέρα τους Τζέινι Κόι, η οποία δηλώνει ικανοποιημένη από την αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει μέσω του μόντελινγκ οι κόρες της. Τέλος, ο επτάχρονος Τζούλιαν Ο’ Νιλ, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του, συγκαταλέγεται και αυτός στα ανερχόμενα αστέρια της μόδας, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές καμπάνιες όπως η Roberto Cavalli Kids.
4r34t345 4

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...