Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ψίχουλα για το όνειρο της Σκάρου

Μόλις 1.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία αλληλεγγύης!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μόλις 1.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη συναυλία για την οικονομική στήριξη της Πένυς Σκάρου! Η τραγουδίστρια -πριν από μερικούς μήνες έχασε το πόδι της σε τροχαίο- έμεινε μεν απόλυτα ικανοποιημένη από το καλλιτεχνικό μέρος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε προς τιμήν της την περασμένη Δευτέρα στον «Βοτανικό», όμως τα χρήματα που εισέπραξε στο τέλος απέχουν πολύ από το ποσό που χρειάζεται για να αγοράσει το υπερσύγχρονο τεχνητό μέλος. «Δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού» λέει η ίδια με το γνώριμο -χιουμοριστικό- ύφος της στην «Espresso». Η αλήθεια είναι πως στη συναυλία συμμετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, με σκοπό να δημιουργηθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την προσέλευση του κοινού.

Εξοδα

Ομως τελικά κάτι πήγε στραβά και ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε,τόσο ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κόπηκαν περίπου 800 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 8 ευρώ το καθένα και απέδωσαν ένα ποσό της τάξης των 6.000 ευρώ (περίπου). Από τα χρήματα αυτά αφαιρέθηκαν διάφορα έξοδα (ηχολήπτες και σεκιούριτι που αμείφθηκαν και με τα ένσημα τους, κόστος για τις αφίσες και αμοιβές διοργανωτών), με αποτέλεσμα να μείνουν στο τέλος μόλις 1.000 ευρώ.
fe54yw4e5tyg 2«Για εμένα η βραδιά πέτυχε καλλιτεχνικά και ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς συναδέλφους και φίλους μου που ήρθαν για να με τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί μου. Η εκδήλωση ήταν άψογη, εγώ τραγούδησα, χόρεψα, έπαιξα τουμπελέκι και το ευχαριστήθηκα πολύ» μας λέει η νεαρή τραγουδίστρια, που δεν το κρύβει ότι στενοχωρήθηκε από το οικονομικό αποτέλεσμα της βραδιάς.

«Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν ανταποκρίθηκε ο πολύς κόσμος, πάντως τα χρήματα που βγήκαν πήγαν τα περισσότερα στα έξοδα της συναυλίας. Δηλαδή ο σκοπός δεν επετεύχθη. Πάντως, όσο κι αν με στενοχώρησε στην αρχή, σήμερα λέω πως δεν πειράζει, θα τα βγάλω πέρα μόνη μου» συμπλήρωσε θέτοντας τους επόμενους στόχους της.

Να πούμε ότι η Πένυ εμφανίστηκε στη σκηνή με τεχνητό πόδι υδραυλικού τύπου, που της έχει προσφέρει προσωρινά γνωστή εταιρία με ορθοπεδικά είδη. «Μετά τη συναυλία πήγα στον υπεύθυνο της εταιρίας, κύριο Αγγελο Χρονόπουλο, ο οποίος με στηρίζει πραγματικά και του είπα ότι δεν έχω χρήματα και θα του επιτρέψω το πόδι. Εκείνος όμως με τη στάση του μου έδειξε ότι είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος και με στηρίζει πραγματικά. Τον ευχαριστώ πολύ!»

Η Πένυ Σκάρου, που έχει αποδείξει ότι πάνω απ’ όλα είναι ένα δυναμικό κορίτσι, υποστηρίζει πως δεν το βάζει κάτω και θα δουλέψει για να πάρει το τεχνητό πόδι που της χρειάζεται. Πρόκειται για ένα τεχνητό μέλος ηλεκτρονικού τύπου (η ίδια το αποκαλεί «βιονικό») και κοστίζει γύρω στα 60.000 ευρώ.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...