Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα αλλάξουν τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας εικόνα για να…

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέες, δημιουργικές προοπτικές διαγράφονται στην καριέρα σας, αλλά οι παρασκηνιακές κινήσεις κάποιων ατόμων πρέπει να προσεχθούν. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Ακόμα κι αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαμόρφωση του τρόπου ζωής θα ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς στόχους σας και θα σας παρακινήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Μην μπείτε σε διλήμματα σχετικά με τις αισθηματικές σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα, ώστε να βρεθούν οικονομικές λύσεις και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συζητήσεις και επαφές ευνοούνται. Δεν χρειάζεστε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε γι’ αυτές.

ΛΕΩΝ: Δώστε προτεραιότητα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, καθώς η εξισορρόπηση της οικονομικής κατάστασης μπορεί να φανεί σαν πιεστική ανάγκη στις τρέχουσες εξελίξεις. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς φόβο για να βγείτε κερδισμένοι. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον και η επιρροή που θα ασκείτε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΖΥΓΟΣ: Σημαντική πρόοδο θα επιτύχετε στην προσπάθειά σας να βελτιώσετε τον οικονομικό τομέα σας και οι δημιουργικές ιδέες θα βοηθήσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στους χώρους όπου κινείστε. Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας προκαλέσει παράλληλα εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως προχωρήσετε σε καινούργια σχέδια σχετικά με τα εργασιακά σας θέματα. Βοήθεια από κάποια άτομα θα σας δώσει φτερά στην υλοποίηση των στόχων σας. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με οικογενειακά προβλήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς. Αξιοποιήστε οικονομικές συνεργασίες. Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά από εσάς. Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα αλλάξουν τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας εικόνα για να πετύχετε τους στόχους σας. Ενα οικονομικό θα θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας. Βάλτε όρια για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να περιμένετε κίνηση στην κοινωνική σας ζωή, ενώ αρκετές συζητήσεις θα γίνουν στον χώρο του σπιτιού. Η ανάγκη σας να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη. Δείξτε αποφασισμένοι να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να κατοχυρώσετε τα κεκτημένα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο επαγγελματικός χώρος θα σας απορροφήσει αρκετά σήμερα, ενώ σχέσεις και αισθηματικά είναι ιδιαίτερα τονισμένα τώρα. Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών σας για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή και ουσιαστική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...