Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κακοποιούσε την ανάπηρη κορούλα του

14χρονη στη Ρόδο κατήγγειλε ότι ζει μια κόλαση από τον πατέρα της

«Πάγωσε» η ψυχολόγος – κοινωνική λειτουργός ενός σχολείου στην περιοχή ευθύνης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, όταν άκουσε μια 14χρονη με ειδικές ανάγκες να «σπάει» τη σιωπή της και να αποκαλύπτει την κόλαση που υποστηρίζει ότι ζει στα χέρια του πατέρα της. Η 14χρονη φέρεται ότι υποστηρίζει πως ο πατέρας της την κακοποιεί. Περισσότερο φως στη συγκλονιστική καταγγελία αναμένεται να πέσει τις επόμενες ημέρες, αφού η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αρχίζει έρευνα για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι πτυχές της υπόθεσης. Επίσης, η διοίκηση του σχολείου έχει ξεκινήσει να διερευνά την καταγγελία.

Αίτηση διαζυγίου

Αλλωστε το κορίτσι πέρασε την πόρτα των ειδικών συμβούλων του σχολείου και εκεί φέρεται ότι εξιστόρησε όσα βιώνει από τον πατέρα του, τα οποία προηγουμένως είχε αποκαλύψει και στη μητέρα. Συγκεκριμένα, στις αρχές Αυγούστου η ανήλικη περιέγραψε στη μητέρα της ότι ο πατέρας της ασελγεί σε βάρος της. Στη σχέση του ανδρόγυνου υπήρχαν σοβαρά προβλήματα και η φοβερή αποκάλυψη της κόρης έκανε τελικά τη μητέρα να εκδιώξει από το σπίτι τον σύζυγό της και να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Ομως, πιθανώς εξαιτίας της οικονομικής εξάρτησής της από τον σύζυγό της δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του!

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της μικρής οδήγησε τους ειδικούς συμβούλους του σχολείου να κάνουν έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εκλήθη και η μητέρα. Αρχικά φέρεται ότι δήλωσε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν ήταν σεξουαλικά ενεργός. Κατόπιν όμως φέρεται να εξομολογήθηκε ότι υπήρχε περίεργη συμπεριφορά από μέρους του, με χειρονομίες σε συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα. Ακολούθησαν συνεδρίες με τη 14χρονη, η οποία αποκάλυψε τελικά οργισμένη, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ότι τον τελευταίο χρόνο ο πατέρας της την κακοποιούσε όταν έλειπε η μητέρα της στη δουλειά αλλά και σε στιγμές που ήταν απασχολημένη σε διάφορες εργασίες.

Φέρεται μάλιστα ότι περιέγραψε και λεπτομέρειες από το μαρτύριο στο οποίο υποστηρίζει ότι την υπέβαλλε ο πατέρας της προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Οπως είπε, ζούσε σε καθεστώς τρόμου, διότι την απειλούσε ότι θα την ξυλοκοπήσει, ενώ υποστήριξε ότι έπειτα από κάθε πράξη τής έδινε 5-10 ευρώ για να τη δελεάσει!
Οπως κατήγγειλε η ανήλικη, ενώ κλείδωνε το δωμάτιό της, ο πατέρας της είχε βρει τρόπο να το ξεκλειδώνει και να μπαίνει σε αυτό παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, δεν απέκλεισε την πιθανότητα ο πατέρας της να έχει προβεί στις ίδιες πράξεις και στη μεγαλύτερη αδελφή της! Μέχρι στιγμής πάντως, ο πατέρας της 14χρονης δεν έχει κληθεί να καταθέσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...